| | #1 |
![]() | Buluşmaya gelemiyen arkadaşlardan gelen yoğun istek üzerine bir iftar yemeğinde buluşmaya karar verdik Sizde bu anlamlı buluşma içinde olmak ve meslektaşlarınızı yakından tanımak istiyorsanız hepinizi bu başlık altına bekliyoruz tarih: 20 Eylül 2008 Cumartesi katılmak isteyen arkadaşlar listeye ismini yazdırabilirler not: buluşulacak mekan kişi sayısı ve önerilere göre belirlenecektir. LİSTE: 1.wolphin mekan için benim önerim Nene Hatun Parkı listeye ismini yazdıran arkadaşlar bu konuda öneriler sunarsa seviniriz |
| | |
| | #2 |
![]() | güzel bir iftar olur eminim LİSTE: 1.wolphin 2.seruvenist 3.alirıza (akınsoft reklam ve halkla ilişkilier müdürü) |
| | |
| | #3 |
![]() | 1.wolphin 2.seruvenist 3.alirıza (akınsoft reklam ve halkla ilişkilier müdürü) 4.melek ata
__________________ Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz 'an' dan daha iyibir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin.Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur.Pek çokları mutlulugu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta.Oysa mutluluk insanın boyun hizasındadır Biz üç kişi yaşıyoruz..ben keyfim ve kahyası.. ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | 1.wolphin 2.seruvenist 3.alirıza (akınsoft reklam ve halkla ilişkilier müdürü) 4.melek ata 5.DeaDMaNWaLKinG + Eşim ( iki kişiyiz )
__________________ Dünya sadece bir algıdan ibarettir. |
| | |
| | #5 |
![]() | 1.wolphin 2.seruvenist 3.alirıza (akınsoft reklam ve halkla ilişkilier müdürü) 4.melek ata 5.DeaDMaNWaLKinG + Eşim ( iki kişiyiz ) 6.Asit işallah aksilik çıkmazsa oradayım ![]()
__________________ Grafik Amelesi - Proje döneminde |
| | |
| | #6 |
![]() | 1.wolphin 2.seruvenist 3.alirıza (akınsoft reklam ve halkla ilişkilier müdürü) 4.melek ata 5.DeaDMaNWaLKinG + Eşim ( iki kişiyiz ) 6.Asit işallah aksilik çıkmazsa oradayım 7. hondarslan (Mustafa ARSLAN) "Tek kişilik ordu halinde ordayım"
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! |
| | |
| | #7 |
![]() | 1.wolphin 2.seruvenist 3.alirıza (akınsoft reklam ve halkla ilişkilier müdürü) 4.melek ata 5.DeaDMaNWaLKinG + Eşim ( iki kişiyiz ) 6.Asit işallah aksilik çıkmazsa oradayım 7. hondarslan (Mustafa ARSLAN) "Tek kişilik ordu halinde ordayım" 8.şaziye mustafa menüyü hala açıklamadın ama ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | aman allah korusun iftarda etli ekmek felç eder beni. normal zamanda zor yiyorum iftarda kesin götürür beni![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | yusuf ya etliekmek yiyeceksin yada lokantanın mutfağına girer ben yaparım yemekleri tercih senin ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| buluşuyor, grafikerleri, iftar, konya, yemeğinde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |