| | #1 |
![]() | Konyada Kendime ait küçük bir matbaa ve mühür işletmem var ayrıca diğer matbaa ve ajanslara grafik konusunda freelance olarak yardımcı olmak istiyorum. corel Draw ve photoshop kullanıyorum baskı konusunda deneyimliyim ofsetci asıllı olduğum için baskı bağlamalarında sorunsuz işler çıkarmaktayım. İşyerim kendime ait olduğu için günün her saati yardımcı olabilirim.
__________________ Bu Sevdaya Yaptığın En Büyük Güzellik, GİTMEN Oldu... |
| | |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #3 |
![]() | ya senin gibi arkadaşım olsa ben ders alırdım ya yok mu adana da böyle dostlar |
| | |
![]() |
| Tags |
| arıyorum, konyada |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |