| | #1 |
![]() | Arkadaşlar sizden acil yardım bekliyorum. "İz" dergisi adında bir kültür edebiyat dergisi için logo gerekiyor. maalesef bu konuda bi türlü tatmin edici birşey çıkaramadık. daha önce buna benzer çalışmalarınız varsa burada paylaşablirimisiniz, yada bu konuda yönlendirici olablirimsiniz? şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
![]() | Size bu konuda ancak siz birşeyler oluşturursanız yardımcı olabiliriz. Aksi takdirde kimse size bu şekilde yardımcı olmayacaktır... |
| | |
| | #3 |
![]() | bu şekilde yardımcı olunmaz arkadaş sen elindekileri sunacaksın biz değerlendirip yorumlayacağız aksi halde iş arayan ilanlarında sana bu konuda yardımcı olacak çok arkadaş var onlarla irtibata geç yanlışsam yanlışsın deyin hadi sana kolay gelsin iyi çalışmalar
__________________ ------------------ S. Doghan Günesh |
| | |
| | #4 |
![]() | Kesinlikle haklısınız. Daha önceden de bu gibi isteklere verdiğimiz cevaplardan bir farkı olmaksızın cevabınızı açıkça vermişsiniz. Olması gerek de sizin söylediğiniz gibidir.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | ![]() İZ okunmuyor bile. sadece bir leke olarak duruyor. 'kültür edebiyat'ı anladımda 'düşün dergisi' nasıl oluyor onu anlamadım, benim bilmediğim birşey mi ? ![]() fiyatı sayıyı yılı bu kadar birbirinden bağımsız yapma onları bir yere topla. bir kaç çalışma daha çalış bence. buna bağımlı kalma ![]() ellerine sağlık. |
| | |
![]() |
| Tags |
| kltr, edebiyat, dergisi, iin, logo, yardm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |