| | #1 |
![]() | Küresel ısınma Afişlerim
__________________ iş arıyorum ve delirmek üzereyim :.... |
| | |
| | #2 |
![]() | 2. afişin çok diikat çekici ve çok güzel olmuş.Yazı karakterini değiştirirsen ayrı bir hava verebilirsin. 3.de güzel yalnız font sorunu onda da var. 1. de unutalım gitsin.. ----Ellerine sağlık. Başarılar....
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #3 |
![]() | seçilen 2.ydi zaten ![]() 1.ydi ben beğenmemiştim o devam etmem konusunda ısrar etmişti sonuncu hiç hesaba katılmamıştı yani bu ilk hali devam etmedim üzerinde devam etsem o halde kalmazdı kesinlikle font çok kaba kaldı üzerinde kesinlikle biliyorum ![]() teşekkürler
| | |
| | #4 |
![]() | Başarılarının devamını dilemekten başaka birşey diyemeceğim.Eminim çok iyi yerlere geleceksin.
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #5 |
![]() | 2.ci ve 3.gerçekten çok güzel 1.ci biraz basite kaçmış |
| | |
| | #6 |
![]() | bir fikrin sağlamlığı görselliğin sağlamlığıyla doğru orantılı olduğunda galiba ii bir tasarım diyoruz.dibi tutmadan fikri gerçekten güzel de montajlama ve efektlerini biraz daha gerçekçi yapabilirsin bence.photoshopu kullanabildiğine göre daha iyisinide yapabilirsin.Bu arada tavamı kullanmalısın başka bir nesnemi onuda biraz düşünmek lazım...yorum dibini tutmadan bitireyim.emeğina sağlık
__________________ O KADAR GEÇ Kİ ARTIK ERKEN SAYILIR... |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkürler ![]() tava yerine başka hangi nesne kullanabilirdim sizce ?
| | |
| | #8 |
![]() | ben dünyayı taşıyacak bir nesne öneririm yani yine bir mutfak malzemesi olabilir mesela büyükçe bir tencere olabilir başka şeylerde üretilebilir.birde tavayı tutan el ile alttan ateşi veren el aynı topluluktan insanlar mı yoksa farklı mı?neyse çok uzattım yine ama dibi tutma fikri ii olduğundan bu kadar üzerinde durdum.kolay gelsin emeğine sağlık... ![]()
__________________ O KADAR GEÇ Kİ ARTIK ERKEN SAYILIR... |
| | |
| | #9 |
![]() | evet tavayla deodorant ayrı dünyaların insanı ![]() tava netten bulundu . Deodorantli eli ise ben çektim ...
| | |
| | #10 |
![]() | ilk afişini beğenmedim açıkcası,,dünyaya 2tane göz katmışsın uzaylıya benzemiş,,sloganla bağdaştıramadım,, fakat 2.3.afiş yorumsuz çok güzel ellerinize sağlık umarım devamı gelir |
| | |
![]() |
| Tags |
| afişlerim, isinma, küresel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |