| | #1 |
![]() | |
| | |
| | #2 |
![]() | fontlar üzerinde toplu bi değişiklik yap daha okunabilir olsun en azından amatörsün ama bu siiteden inş ii şeyler kapıp kendini geliştirirsin bilader ama fena diil ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | renkler çok mat duruyor çekicilik arz etmiyor gülün rengi daha canlı hale getirilebilir mesela. ve yazılar gülü kapatmasın bence. fontlar konusunda da bi önceki arkadaşa katılıyorum. el yazısı yerine daha düz daha okunur bi karakter seçilmeli. yazıları da sayfaya ortala bence. bi boşluk var yukarda ama gülle yazılar birbirine geçmiş. emeğine sağlık kolaylıklar diliyorum çalışmalarında ![]()
__________________ Sen sözünün eri ol ki; Adam hesabina alsinlar seni... |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | Amtör olabilirsin ama en azından böyle kutsal bir değer için renkli düşün bence kolay gelsin |
| | |
| | #6 |
![]() | konu için çok sade bi çalışma olmuş (2.sini göremedim problem var galiba) geçen sene kutlu doğum hafatsı için bi afiş çalışmasaı yapmıştım şu an eski konular içerisinde yerini aldı ve ben burdaki arkadaşlar sayesinde bir çok şeyi daha dikkatli yapmayı öğrendim buradan çok şey öğreneceğinize ve ufkunuzun dahada açılacağına yürekten inanıyorum kolay gelsin.. |
| | |
| | #7 |
![]() | eh işte gzl diyemm ama kötüde degil ![]() ![]()
__________________ ![]() Rapindilisusmaz....!!! |
| | |
| | #8 |
![]() | gri renk olmamis yazi anlasilir olursa daha guzel olur ve alt taraftaki yaziyi biraz yukari kaldir kesimde sorun cikartir ve icerikleri yazdigin bolumde her satirlarin basi bos olmsin |
| | |
| | #9 |
![]() | Yazı fontu biraz karısık... |
| | |
| | #10 |
![]() | Ellerine Sağlık ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| kutlu, doum, haftas |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |