![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | çok güzel görünüyor bu ışıkların sırayla yanması için nasıl bir zamanla yapıyorsunuz çok hoş şıkır şıkır |
| |
| | #3 |
| | kendimiz program yazıyoruz istediğimiz gibi süreleri ve gecişleriyle oynaya biliyoruz hazır alınarak yapılan birsey değildir. ilginize teşekkür ederim |
| |
| | #4 |
| | sitede yeniyim iyi yada kötü yaorumlarınıı bekliyorum şimdiden teşekkürler... |
| |
| | #5 |
| | Cafer şanslı biri olsa gerek. Işıklandırma süper olmuş Biraz çılgınca... ![]() |
| |
| | #6 |
| | tabelalardaki ışıklandırma hoş olmuş.Elinize sağlık |
| |
| | #7 |
| | o ilk çalışman benim o . 5 metre uzunluk var önerilerinizi bekliyorum.. ben bu işe ağılık veriyorum.. cafer 3 ytl ayda yakıyor 24 saat yanarsa oda ![]() |
| |
| | #8 |
| | cok güzel olmus arkadasım bende bu sekılde kayan yazı tarzında seyler yapıyorum.Mikroişlemci ile mı kontrol edıyorsun bunları.Hangı programlama dılını kullanıyorsun. |
| |
| | #9 |
| | evet mikro işlemci kullanıyorum ve önümüzdeki günlerde kumandalı olarak yapacağım. |
| |
| | #10 |
| | eline sağlık tebrik ederim kardeşim ben mesela ledleri döşesem sen bu devreyi bana kaça yaparsın exıt shop da yaptığın gibi az yazı olacak |
| |
![]() | |
| Tags |
| çalısmlarım, led, led center, tabela |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |