|
|
#1 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
çok güzel görünüyor bu ışıkların sırayla yanması için nasıl bir zamanla yapıyorsunuz çok hoş şıkır şıkır
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kendimiz program yazıyoruz istediğimiz gibi süreleri ve gecişleriyle oynaya biliyoruz hazır alınarak yapılan birsey değildir.
ilginize teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sitede yeniyim iyi yada kötü yaorumlarınıı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Cafer şanslı biri olsa gerek.
Işıklandırma süper olmuş Biraz çılgınca... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tabelalardaki ışıklandırma hoş olmuş.Elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
o ilk çalışman benim o . 5 metre uzunluk var
önerilerinizi bekliyorum.. ben bu işe ağılık veriyorum.. cafer 3 ytl ayda yakıyor 24 saat yanarsa oda ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
cok güzel olmus arkadasım bende bu sekılde kayan yazı tarzında seyler yapıyorum.Mikroişlemci ile mı kontrol edıyorsun bunları.Hangı programlama dılını kullanıyorsun.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
evet mikro işlemci kullanıyorum ve önümüzdeki günlerde kumandalı olarak yapacağım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
eline sağlık tebrik ederim kardeşim ben mesela ledleri döşesem sen bu devreyi bana kaça yaparsın exıt shop da yaptığın gibi az yazı olacak
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| çalısmlarım, led, led center, tabela, www.ledcenter.tr.gg |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|