| | #1 |
![]() | Merhaba arkadaşlar bir çok konu açıp logo tasarımlarınız için fikir istemişsiniz. Ben logolarım için değil de logo tasarlama aşamasında neler yaptığınıza dair bilgiler isteyecektim. Bende amatör olarak projelerim için logolar tasarladım. Ama hep Freehand ve photoshop programlarını kullandım. Profesyonel olarak bu konu ile ilgilenenlerin özellikle tercih ettiği bir program varmı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #2 |
![]() | ne kullandığının önemi yok ama ne kullanırsan kullan vektörel rogram olmasına dikkat et. photoshopta logo tasarlanmaz çünkü photoshop pixel esaslı bir programdır. büyütme gerektiğinde logo bozulur. |
| | |
| | #3 |
![]() | Cevabınız için teşekkürler. Photoshop programını ben renk tonlasında kullanıyorum daha çok. Peki logoları hangi formatta kaydediyorsunuz. yada logo yu kaydettiğiniz format farkedermi logonun görüntüsü açısından... |
| | |
| | #4 |
![]() | kaydedeceğiniz format vektörel format olsun yeter. ama ara geçiş formatları vardır bunlar eps ve ai formatlarıdır bunları yaygın olan vektörel programlar açabilir |
| | |
| | #5 |
![]() | Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için |
| | |
![]() |
| Tags |
| tasarim, program, pixel, logo, image, vektorel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |