| | #1 |
![]() | ug logic wp 8060 grafik tablet aldım ama işyerinde ki mac ile kullanırken photoshopta kilitleme yapıyor daha doğrusu hiç kullanıma izin vermiyor makinam da güçlü bu problem mac'lara mı özel bir problem yoksa pc de de aynı şeyi yapıyor mu ilginiz için şimdiden teşekkür ederim macta aynı sorun devam ediyor lakin pc de kesinlikle sıkıntı yok çok güzel bir şekilde çalışoyor
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! Mesaj N/A1 tarafından (01-02-2008 Saat 15:31:18 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | aynı sorun bendede vardı uc logic bununla ılgılı bir suru driver cıkardı ama sorun cozulmedi en sonunda lanet olsun diyip wacom aldım. diğer butun programlarda calısıyor bırtek photoshopta yapıyor bu sorunu |
| | |
| | #3 |
![]() | driver olsa da haklısın bi işe yaramıyor macda problem vaaaaaaaaaar bende wacom almayı düşünüyorum
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! |
| | |
| | #4 |
![]() | tavsiye ederim wacom inteous3 aldım cok memnunum iyiki almışım |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | valla ben hepsini denedim butun programlarda çalışıyor ama photoshopta kitlenme yapıyor çok ugrastım cok fazla ıletısıme gectım uc logic le ama sorun cozulemedı en sonunda dediğim gibi gidip wacom aldım |
| | |
| | #7 |
![]() | inşallah cevap kısa sürede gelir
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! |
| | |
| | #8 |
![]() | ******************* Firmaları karalayan yada küçük düşürecek mesajlar yasaktır. Tekrarı halinde uyarılmadan uzaklaştırılacaksınız! |
| | |
![]() |
| Tags |
| macte, tablet, sorunu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |