| | #1 |
![]() | merhaba arkadaşlar macte yapılan bi frehand dosyam var fakat açamıyorum uzantı veriyorum yinede olmuyo bi yolu varmı bunun acaba ilginiz için hepinize tşk ediyorum ![]()
__________________ Gözlerinin dokunduğu her mekan memleketim Bakıverde uzamasın gurbetim esaretim |
| | |
| | #2 |
| | ilustratorde acıp. ai. 8 olarak kaydedip, freehandde open ile açmayı deneyiniz... |
| | |
| | #3 |
![]() | ismini değiştirip, uzantısını da eklersen açılacaktır. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #4 |
![]() | MACTE clıstıgın fh11 uzantılı freehand mx belgelerını pc de freehand 11 yanı mx olarak acamazsın sadece ole bısey yapmak ıstıyorsan macteyken freehand 10 olarak kaydedersen pc de sorunsuz acılacagını goreceksın canımm kardesım sımdıden kolay gelsın |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
açılıyor, belki aktarım aşamasında dosya bozulmuş olabilir. | |
| | |
| | #6 |
![]() | bazen sistemler arsında böyle sorunlar çıkabiliyor uzantısını görmediği sürece ne Mac te açılır ne de PC de en garanti çözüm 9 olarak exportlamanızdır.
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #7 |
![]() | eğer iki bilgisayardaki de MX ise açılır. dosyanın uzantısına .FH11 yazmarız yeterli |
| | |
| | #8 |
![]() | Ben yıllardır yapıyorum hiç bir sorun çıkmadı, çok ilginç. |
| | |
| | #9 |
![]() | pc de dosya uzantısına .fh11 yazarsan açılır. kolay gelsin |
| | |
| | #10 |
![]() | katılıyorum. fh9 olarak exportlayıp pc'de açarsın. %100 garanti. cünkü ben hep öle yapıyorum su ana kadar hiç problem yaşamadım.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| açamıyorum, dosyasını, frhand, macte, yapılan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |