merhabalar üniversitede grafik tasarım okumak istiyorum ama malesef düz lise mezunuyum

Temel Tasarım İlkeleri - merhabalar üniversitede grafik tasarım okumak istiyorum ama malesef düz lise mezunuyum Sponsorlu Bağlantılar Mimar sinan, Eskişehir Anadolu ilk aklıma gelenler. reborn isimli üyeden Alıntı ben direk ege filan düşünüyorum yetenek sınavı ile almayanları cünkü dediğim gibi ercih zamanı geldi ve eğitim ...

Cevapla
merhabalar üniversitede grafik tasarım okumak istiyorum ama malesef düz lise mezunuyum
sinopiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sinopiii

Öğrenci (Diğer) / İzmir

Standart
Alt 26-07-2012 #11
Sponsorlu Bağlantılar

Mimar sinan, Eskişehir Anadolu ilk aklıma gelenler.
ben direk ege filan düşünüyorum yetenek sınavı ile almayanları cünkü dediğim gibi ercih zamanı geldi ve eğitim alıcak zamanımda yok cünkü askere gitme durumum var yine de teşekkürler
Bu mesajdan alıntı yap
reborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

reborn

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 26-07-2012 #12
                             Sponsorlu Bağlantılar
sınavsız alınıp alınmadığını bilmiyorum.
Bu mesajdan alıntı yap
ßeyaz_KaranLık isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ßeyaz_KaranLık

Öğrenci (Grafik) / Ordu

Standart
Alt 27-07-2012 #13
2 yıllık yetenek sınavsız grafik tasarım var benim bildiğim 4 yıllık istiyorsan yetenek sınavı şart..başarılar
Bu mesajdan alıntı yap
heroturco isimli Üye şimdilik offline konumundadır

heroturco

Öğrenci (Grafik) / İzmir

Standart
Alt 04-09-2012 #14
evet 2 yıllıklar tercihle. ben daha dün kaydımı yaptım 9 eylül güzel sanatlar fakültesine. Grafik tasarım bölümü ve 3 aşamalık yetenek sınavı var. istanbuldaki okullar ve eskişehirde aynı
Bu mesajdan alıntı yap
tuugbaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tuugbaaa

Öğrenci (Diğer) / İzmir

Standart
Alt 01-11-2012 #15
ya ben suan lise son sınıfım fakat grafik tasarım okumak istiyorum 2 yıllık olanlar düz liseleri alıyormu hangi üniverssitler ve ben güzel sanatlara girmem için kurs almam lazmmış bu yüzden vazgectm 2 yıllık okicam hangileri düz lise alıyor cevap yazarmısnz?? bilen msj da atabilr sevinirim
Bu mesajdan alıntı yap
taylan74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

taylan74(43)

Ressam / Ankara

Standart
Alt 02-11-2012 #16
Merhaba Tuğba. Ben şu an bir lisede resim öğretmeni olarak çalışıyorum. Aynı zamanda çocuk kitaplarına ilüstrasyonlar yapıyorum.

Grafik de okuyacak olsan deseninin çok iyi olması gerek. 2 yıllık okullar hakkında bilgim yok.

Bence 4 yıllık bir akademiyi hedeflemelisin.

Eğer kurslara gidemeyeceksen de kendi imkanlarınla Güzel Sanatlar'ın yetenek sınavlarına hazırlanabilirsin. Evde hiç boş durma ve sürekli desen çalış. Bulabildiğin her nesneyi çiz ve gölgelendir. Sonra bunları okulundaki resim öğretmenine göster. Buraya koyarsan ben de yorum yapabilirim. Resim öğretmeninden destek alabilirsin bu konuda.
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Grafik tasarım veya çizimle ilgili bi alanda okumak istiyorum Ata Akkum Kantin 0 08-06-2012 20:13:22
grafik tasarım mezunuyum. hem çalışıp hem öğrenmek istiyorum muhafazakar olmak suc mu nesibe Sonuçlanan İlanlar 15 01-08-2011 01:14:00
üniversitede grafikerlik bölümünü okumak istiyorum 1yason1 Kantin 0 13-11-2010 01:59:05
Grafik tasarım okumak istiyorum yardımcı olurmusunuz? okansavus Kantin 3 20-01-2009 14:53:01
grafik okumak istiyorum. _NoKTa_ Kantin 7 25-07-2008 15:40:43

Kapat
Şifremi Unuttum?