| | #1 |
![]() | Daha önceden (örnek) yapmış olduğum meyve suyu çalışmaları beğenize ve yorumlarınıza.. ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Öncelikle şunu sölim ortaya koymak istediğin ürünü biraz kapatmışsın beyaz halkalarla beyaz halkaları biraz daha az ve arka planda kulanırsan sanırım daha başarılı sonuçlar çıkarırsın.Yinede emek verilmiş belli ellerine sağlık.Başarı için eleştiri şart. .) |
| | |
| | #3 |
![]() | "graphicdesign86" yorumların için teşekkürler her türlü eleştiriye açığım ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | fon olarak ena değil aslında ama capris logo üzerinde çalışmanı tavsiye ederim..aynı logo tarzında 3 firma aklıma geldi bile..benzer firmalar benzer logolar benzer sektör..yaratıcılıktan çok benzerlikleriyle dikkat çekiyor..kolay gelsin.. |
| | |
| | #5 |
![]() | yorumların için teşekkürler "creedwar" aslında çalışmanın amacı tasarımı ve zeminiydi acıkcası logo üzerinde çok fazla durmadım. |
| | |
| | #6 |
![]() | Beyaz halkalar bence çok hoş olmuş. Meyve suyu insana enerji verir. Bunu da bu şekilde vurgulamayı düşündünüz sanırım. Bence güzel olmuş. Ambalajdan pek anlamam ama ben bir eksik göremedim. Şahsen rafta olsa alıp keyifle içerdim Saygılar... |
| | |
| | #7 |
![]() | ürün adının yazılı olduğu kısım başka bir markayı çağrıştırıyor.... |
| | |
| | #8 |
![]() | güsel olmuş ama sanki capri sun dan alıntı gibi olmuş bence ![]()
__________________ Dehanın bir bölümü ilham, üç bölümü terdir. |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
ama genel olarak tek göze batanın logo olduğunu illaki belirtmek isterim![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | Bende Barkod!da okuma sorunu olacağını söyleyeyeyim, Özellikle koyu degradeler (barkod altındaki) baş ağrıtır sonra
__________________ Akıl insanın külahında bir çividir.Yumruk yemeden içeri girmez. |
| | |
![]() |
| Tags |
| ambalajı, meyve, suyu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |