| | #1 |
![]() | montaj programi lazim ogrenmek icin demo da olabilir...yardimci olursaniz sevinirim... |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bu tip programlar usb güvenliği ile satılıyor diye biliyorum. |
| | |
| | #3 |
![]() | Ne montajı arkadaşım video montaj mı? |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | Ok gördüm.Teşekkkürler |
| | |
| | #6 |
![]() | slm, corel kullanıyorsan Tiler.gms diye bi progr***** var. page üzerinde otomatik taşırma, kros ve montaj yapıyor. ama daha çok etiket, kartvizit gibi şeyler için önerebilirim sadece; katalog, broşür vs.. için değil. pdf dosyalar üzerinden çalışan otomatik bi programa var çok sayfalı işler için ama ne olduğunu bilmiyorum, reprodüksiyoncu arkadaşlardan öğrenebilirsin . |
| | |
| | #7 |
![]() | Eğer çok sayfalı; kitap, broşür, dergi tarzı işler için program arıyorsan sana Signastation programını önerebilirim.
__________________ İstediğin kadar göster dişini Takmıyorum seni artık hayat Şimdi reggea zamanı Everything's gonna be allright Everything's gonna be allright |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
Çok yaygın kullanılmayan bir programdır nedeni pahalı oluşudur Çalışması içinde bir dongle gereklidir, programla birlikte satılır.
__________________ Akıl insanın külahında bir çividir.Yumruk yemeden içeri girmez. | |
| | |
| | #9 |
![]() |
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| montaj, olan, programi, varmi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |