| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | önceden izlemiştim süper yaa adam öyle bir çalışıyorki brushlar ağlıyor ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Gerçekten inanılmaz bir yetenek... Tabii arkadaşların grafikpad kullanmalarıda büyük avantaj ... |
| | |
| | #4 |
![]() | Valla adam çizde be ![]()
__________________ Söz Konusu Tasarımsa. Gerisi Teferruat... ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | vay beeee bunu izliyince üzüldüm ne kadar hızlı ve güzeel yaptı.ben böyle kesinlikle olamam ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | heeyy o okadar hızlı yapmıyor umarım şaka yapmışsındır... ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | yok abi yok bunlar insan değil kesin baksanıza adam coşturdu valla bizede helal olsun demek düşüyor ![]() bizde yapacağız inşallah ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | yüksek müsadenizLe oha demek istiorm orjinaLinden güzeL oLduLar he ![]()
__________________ En GüzeL Yerinde Uyanmadığım Tek Rüyamsın !! ______________ beni eLeştirebiLir misiniz ?? |
| | |
| | #10 |
![]() | süper çalışıyor |
| | |
![]() |
| Tags |
| dijital karakalem |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |