| | #1 |
![]() | burada yeniyim bu da benim ilk mesajım tepkilerinizi merak ediyorum. pek eğitimli olduğumu da söyleyemem bu konuda, ama galiba karakalem renkli kalem füzen oluyo teknikleri.. geleneksel yöntemle yapılmışlardır, üzerlerinde herhangi bir photoshop oynaması yoktur.. biraz abartmış olabilirim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Biraz abartmış olabilirim! Mesaj Hasan MUTLU tarafından (01-06-2008 Saat 17:20:55 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ![]() ![]() çok güzeller kalemine saglık tebriklerçok başarılı çalışmalar
__________________ vişne tadında mutluluk |
| | |
| | #3 |
![]() | Sevgili Hasan... Uzun yıllar sonra tekrar görüşmemiz güzel bir karşılaşma. Seni burada görmek güzel bir şey. Çalışmaların oldukça başarılı. Çalışmalarını kıskanmayıp devamını da bizlerle paylaşmanı isterim. ![]() Hoş geldin. |
| | |
| | #4 |
![]() | hemde nasıl bir karşılaşma.. bambaşka konularla ilgiliyken yıllar sonra ortak bir noktada gene buluşmak dostluğumuzun ne kadar doğru bir seçim olduğunu gösteriyor.. hoşbuldum Volkan yorumun ve bu oluşumundaki katkıların için teşekkürler.. işten vakit bulduğumuzca görüşürüz..
__________________ Biraz abartmış olabilirim! |
| | |
| | #5 |
![]() | süpersin bence |
| | |
| | #6 |
![]() | Gayet başarılı çalışmalar olmuş, devamınıda görmek isterim. Ellerinize sağlık... |
| | |
| | #7 |
![]() | aslında devamı değil de diğer çalışmalarımı da koymayı düşünmüştüm ama abartmış olucağımdan çekinerek, birde onlarda kullanılan tekniklerin sulu ve yağlıboya olmasından muütevvelit eklemedim :] belki kategori açılırsa.. ilginiz için teşekürler harika yorumlar.. saolun..
| | |
| | #8 |
![]() | Yetenek sınavı yaklaşıyor ve ben böyle çizmekten çok uzağım , bunlar mükemmelinde ötesinde. Ellerine sağlık (: |
| | |
| | #9 |
![]() | Çok başarılı calısmalar Kalem olarak ne kullanıyorsun...
__________________ Onur Yüce ***************** |
| | |
| | #10 |
![]() | yetenek sınavında zaten bunlar sorulmuyordur eminim.. o yüzden canını sıkma sadece kendine daha fazla güven.. kalemlere gelince :] valla piyasada bulunan en dandik fatih tir faber castell dir johan faber v.b. param neye yettiyse dereceli kalemleri 4h tan 8b ye kadar ve hamur silgi gerçi silgiyle pek işim olmuyor ama genede karelendirme tekniğini kullanıyorsan kareleri silmek için şart..
| | |
![]() |
| Tags |
| drawing, pencil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |