| | #1 |
![]() | natura saf zeytinyagi sabunu ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | fon renginden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana çok boğucu geldi. Erisimlere verdiğin efekti yazıyada vermeseydin keşke. En azından canlı bir renk arıyor gözlerim.
__________________ Deliyim DOLUYUM, akıllıyım BOŞMUYUM |
| | |
| | #3 |
![]() | Sanırım yazının rengini zeytinde ki yeşille değiştirerek bir dene daha okunaklı olacaktır |
| | |
| | #4 |
![]() | fazla ilgi çekmiyor çünkü aynı rengi kullanmışsın boğmuş biraz
__________________ .....AF BENİM İŞİM DEĞİL.... |
| | |
| | #5 |
![]() | yeşil rengi biraz aç derim daha iyi bi sonuç alıcaksın eline sağlık |
| | |
| | #6 |
![]() | daha canlı renkler kullanmalısın fon olarak görünüyor bu şekilde ilgi çekmez |
| | |
| | #7 |
![]() | ben Havva ile zeytinyağlı sabunun bağlantısını kuramadım ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | O havva değil. Deniz köpüklü dalgalarından dünyaya gelen Aphrodite. Bilindiği gibi dünyanın en güzel kadını diye geçer mitolojide. Aslında güzel bir bağlantı sabun için. Ama ne kadar inandırıcı ayrı. ![]() Aşk ve güzellik tanrıçası olan Aphrodite'nin üzerine iki efsane vardır. Hesiodos Theogonia’da bu tanrıçanın denizin köpüklü dalgalarından doğduğunu sölerken, Homeros tanrıçanın Zeus ile Okenos kızı Dione’den doğduğunu söyler. Aphrodite altın sıfatıyla çoğu yerde karşımıza çıkar. Tanrıça için çoğunlukla kulanılan sıfatlar işveli, cilveli ve gönül alıcıdır. Sevgiyi, sevişmeyi simgeleyen tanrıça, çoğu yerde oğlu Eros ile görünmektedir. Ancak Eros Hesiodos’a göre oğlu değildir ve Aphrodite’nin alayına daha sonra katılmıştır. Bunun yanı sıra tanrıçanın alayında güzelliği, zerafeti ve bereketi simgeleyen Kharitler, Horalar ve Hymenaios yer almaktadır. Birçok efsanede yer alan Aphrodite’nin kocası Hephaistos’tur ve tanrıça kocasını Ares ile aldatır. Ayrıca Hermes ile sevişmesinden Hermaphroditos doğar. Bunun yanı sıra Adonis ve Ankhises ile ilişkileri vardır. Ayrıca İda Dağı’ndaki üç güzeller efsanesinde çoban Paris[[Kategori:]] tarafından seçilen tanrıçadır.Roma Döneminde kullanılan adı ise Venüs’tür. ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | çok ilgi çekici olmamış biraz daha üzerinde çalışmasılısın bence ellerine sağlık iyi çalışmalar |
| | |
| | #10 |
![]() | renkler çok soluk. ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| freelance, logo, natura, oil, olive, organik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |