| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Ne anlattığını çözemedim sende bişi yazmamışsın yorum yapamıcam.. |
| | |
| | #3 |
![]() | burda ne anlatıyo ben anlamadım? |
| | |
| | #4 |
![]() | doğayla ilgili bir çalışma yapmışsın sanırım
__________________ Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil |
| | |
| | #5 |
![]() | orman yangınları gün geçtikçe artıyor. ''doğaya saygı = geleceğine saygı'' hesabı herhal. anlatmak istenilen buydu sanırım ya da anladığım kadarıyla bu. ortadaki elemanı kaldırıpta bir çalışma yapsan daha iyi olur. Bir de o şekilde bir çalışma yapmayı denemelisin. eline sağlık!(emeğe saygı)
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #6 |
![]() | kaybedilen doğa için pişmanlık çok geç.Geleceğimizin yarınları çocuklarımıza bu doğayı kazandıralım.Ve yeşile hasret gitmeyelim. anlatılmak istenen buydu arkadaşlar.ilginize teşekkürler Mesaj ufukdural tarafından (01-06-2008 Saat 14:26:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: renkli yazı |
| | |
| | #7 |
| | çok fantastik bi çalışma olmuş. zamanın ötesinde ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | çok fazla görsel kullanılmış..kusura bakma arkadaşım kötü olmuş yani basit olmuş....
__________________ Gördüğünden fazla, düşündüğünden az değilim.... |
| | |
| | #9 |
![]() | çok ****ral kullanmak konuyu dağıtıyor. |
| | |
| | #10 |
![]() | yazılar çok zor okunuyor. Kurtar geleceğimi yazmışsın bide onun altında küçük bi kelime daha war ama okuyamadım çok küçük görünüyo bence yazılarla biraz daha oyna ve biraz daha öne çıkar |
| | |
![]() |
| Tags |
| doğa the naturaa, nature |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |