| | #1 |
![]() | İlk el geçme poşet tasarımım sizce nasıl Bursa poşetbaskıda çok gelişmiş olmadığı için pek dijital bişeyler yapamıyoruz mesela resim baskı yapılamıyor ..eleştirilerinizi bekliyorum. ![]() ![]() Mesaj Hande DEMİR tarafından (07-09-2008 Saat 22:14:33 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | şimdi anlamadim, sen poşet tasarimimi yaptin yoksa logo tasarimi mi ?
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #3 |
![]() | odam mobilya için biseyler istediler bende böyle yaptım onlarda 2 nmarayı beyendiler. |
| | |
| | #4 |
![]() | 2. ve 5. çalışma olabilir die düşünüorum.fakat 5.de renk tonlarıda olmak üzere biraz daha yoğunlaşırsanız iyi bi çalışma çıkacak sanırım.. güzel çalışmalar dileğiyle |
| | |
| | #5 | |
| | Alıntı:
Poşete ihtiyacı oluyor. Poşeti yapan firma kafasına göre takiyor. Sonra, takvim yaptilaralım diyorlar başka bir matbaa kafasına göre takiliyor. ![]() Bu tip sorunlara gelen cevaplarda, şu biçimde oluyor... vakit yok, müsteri acil istedi, paton yap dedi yaptım, Mesaj Nüket HOTALI tarafından (08-09-2008 Saat 11:26:44 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #6 |
![]() | bi logoları olsaydı o logoya bağlı kalarak bişeler çıkarırım.bana sadece isim verildi yaptım ben size sadece nasıl olmuş die soruyorum yoksa odam mobilyanın kurumsal kaygiları beni ilgilendirmez. ayrıca 2 nolu calısmayı beyendiler ve logoları olarakta onu kullanıyorlar.. |
| | |
| | #7 |
| | Grafik tasarımcı, yeri geldiginde, is verenini yada müsterisini, doğrular doğrultusunda yönlendirebilecek yetilere sahip olmalı... Bu cümlem sizin çalısmanıza yorumdur. Bir poşet üzerinde logo çalismak doğru bir yöntem degildir. Önce firmanin kurumsalını çalışıp sonrasında poşet tasarımını yapmanız doğru bir yöntem olurdu. Hemde poşet tasarımında daha iyi sonuçlara varmanızı sağlardı.. |
| | |
| | #8 |
![]() | eger bırgrafık ajası olsaydık tamam haklısınız ama bız grafık ajansı degılız..bunlarla ılgılenecek vaktımız yok.tabıkı musterılere bı kurumsal kımlık yaratmalarında yardımcı olmamız gerekıyor hatta yapmamız bunları bende bılıyorum.ama o ajanslarda oluyor artık.gelen musterının bılogosu yok ıse busekılde tasarımlar yapıyorum. beyenırse zaten onu dıger çalışmalarındada kullanıyor ben klısecıyım genelde poset.jelatın.opp calısmaları yapıyoruz..bu calısma ıse basladıgımda daha ılk yaptıgım calısmadır teknıgı hakknda bı bılgım yokken yaptım.. grafık ajansı degılız derkenkı kastım sadece kendı fırmalarımız poset.jelatın.opp ısı ustune oldugu ıcın dısarıdan bır ıs alamıyoruz.Yanlıs anlasılmasın kurumsalkımlık takvım brosu...vb. tasarımlar lmıyoruz Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (08-09-2008 Saat 11:24:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. | |
| | |
| | #10 |
![]() | klişecide calısıyorum. |
| | |
![]() |
| Tags |
| mobilya, odam, poşet, tasarımım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |