| | #1 |
![]() | Onbeş Candık Dün Onbeş Delikanlı onbeş candık dün hepimiz hepimiz delikanlı uykuda değildi yüreğimiz ne de pusuda güpegündüz yolda… onbeş candık dün hepimiz gidiyorduk bir heyecanla bayramda telefon bekler diye anamız,babamız ve sevdalarımız hepsi bir umutla yüreğimizde.. Kara gecelerde korkmadık İnce vücutlarımız yenmişti Gecenin içindeki sessiz pusuları Ne de dermanı kalmamış oldu İnce ve güçlü bacaklarımızın Bir sevda taşıyorduk hepimiz ellerimizle Hepimizin yüreğinde bir inanç Bakmayın sırtımızda ölüm makinelerine Hepimiz yüreğimizde sevgi taşıyorduk Gözlerimiz geleceğini arıyordu sevdaların Güpegündüz analarımızın yüreğine ateş düştü Babalar yine “vatan sağolsun” diyecek Başsağlığı telgraflarına konu olacağız yine Yine resimlerimiz çıkacak gazetelerde Yayın yönetmenlerinde haber yapmanın mutluluğu Hep böyle onbeş can birden ölelim diyoruz artık onbeş can toplasan bir haber ediyor ancak gazetelerde adımız anca yazılıyor,basılıyor resmimiz ancak ilk haber oluyoruz toplanıyor kabineler ve sesimiz ancak duyuluyor yüreklerinizde Bizi sevdayla uğurladığınız coğrafyalardan Canhıraş ağlamalarla karşılıyorsunuz şimdi Şimdi değil vakti amaçsız ağlamaların Sırtımızdan alın yüklerimizi kalmasın Kalmasın sevdamız yollarda, yüreklerimiz susmasın Onbeş candık dün hepimiz Onbeş delikanlıydık Dün sırtımızda taşıyorduk kurşunları Şimdi içinde vücutlarımızın Dün bilmezdi hiçbiriniz varlığımızı Şimdi dillerinizde adlarımız yasin yalçın |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Allah rahmet eylesin, ağladım okurken. Allah kalanlarına dayanma gücü versin, sabır versin.
__________________ Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın. |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.
__________________ "Türkçemiz, parmak izimiz..." |
| | |
| | #5 |
![]() | İçimden okadar çok şey yazmak geliyor ki şuanda..Şehitlerimize yandığım acımımı yoksa Allahın belası Pkk lara olan bedduamı mı? Başımıza musallat olan bu illetlerden nezaman kurtulacağımızı çok merak ediyorum.Allah hepsinin belasını versin. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.İnşallah bu devletle kanınız yerde kalmaz! |
| | |
| | #6 |
![]() | onlar ölmediler, onlar bizim kalbimizde yaşıyorlar.bütün şehitlerimizin yerleri mekanı cennet olsun...
__________________ Renklerdir bizi mutlu eden. Ben siyahı seçtim, siyah da beni seçti. |
| | |
| | #7 |
![]() | Allah gani gani rahmet eylesin... Yakınlarına Allahtan sabır diliyorum. Gerçekten güzel ifade etmiş Yasin YALÇIN... Ona da çok teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Tags |
| candık, delikanlı, dün, onbeş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |