| | #1 |
![]() | Arkadaslar selam Sitede yeniyim. Dun bir afis calismasi koydum siteye. Henuz kimse yorum yapmadi. Bende ikinci bir afis calismami koymaya karar verdim. Soyledigim uzere yorumlarinizi bekliyorum Osman Ozer ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Konu net belli değil afişte, alttaki yazıları okumak güç. Onun dışında gayet iyi göründü.
__________________ Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın. |
| | |
| | #3 |
![]() | Efoja rumuzlu arkadasim Konu resimelerden anlasiliyor aslinda. Gay'ler icin tasarlanmis bir afis. Resimdeki adamlarin yapisindan anlasildigini dusunuyordum. Alttaki yazilara gelince zaten o yazilar cogu film afisinde dikkat ederseniz okunakli degildir. Yani figuranlarin , teknik ekibin filan isimleri yazar genelde ve dikkat cekmezler. Ama degerli elestirileriniz icin yinede tesekkur ederim. Osman Ozer |
| | |
| | #4 |
![]() | bence gayet estetik.kişilerin üzerindeki renk maskeleri de iyi olmuş.en alttaki yazılar siyah olsa daha iyi olurdu sanki. iiyi çalışmalar... |
| | |
| | #5 |
![]() | ben begendim arkadasim degisik bi tarzin var sevdim |
| | |
| | #6 |
![]() | tarz güzel...konu da belli....eeee daha ne diyim afişlerini öylesine yaparsan köseyi dönersin sanki.... |
| | |
| | #7 |
![]() | ben çok beğendiğimi söyleyemem. bana gaylerden çok uçuk kaçık lise filmi izlenimini verdi. uyuşturucu, kavga falan. tasarım yapılırken sadece görsellik düşünülmemeli bence ne anlatmak istediğimizi de düşünmeliyiz. ben altta oyuncuların ismi olmasaydı bi müzik grubunun afişi diye düşünebilirdim...
__________________ _sonsuza dek ve asla_ |
| | |
| | #8 |
![]() | hoş emeğine sağlık...
__________________ Hayat güzeldir..güzellikleri görebilecek bir ruh tasiyorsan.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| afis, bir, calismasi, oylesine, yaptigim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |