| | #1 |
![]() | OYUN: Corel Draw'ı Seviyorum, Çünkü Bütün Programlar Seviliyor Coreli Sevenlerde Vardır Mutlaka ![]() Corel Draw Programını Seviyorum. Çünkü...............özelliğinden dolayı. • çok basit bir cümle ile aklınıza gelen ilk özelliği yazabilirsiniz yada, • basit bir resimli anlatım yapabilirsiniz. Ben Nedenmi Seviyorum Bütün Programların Hepsinin Yaptığı İşlemi Burada Yapabiliyorum, Emboos, Drop Shadow, Vektörel Çizim, Dergi Tasarımı, Katalog vs. ve Ben Bunları En Hızlı olarak Corel de yapabildiğim için seviyorum. Sizlerde Mutlaka Bir Nedenden Dolayı Seviyorsunuzdur, Bizlerle Paylaşırsanız Sevinirim, |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | seviyorum çünkü ilk öğrendiğim program. istediğiniz herşeyi uygulayabileceğiniz bir program. ayrıca illustrator ve freehandteki gibi tif'leri embed, link sorunu yok. akıllı program yani ![]() ama yine de illustratoru, yani adobe illustratoru daha çok seviyorum. ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Anlasam belki seveceğim de, anlamıyorum işte işin kötü tarafı o... ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Corel Draw' ı seviyorum. Çünkü diğer vektörel programlarda olmayan, seçtiğin nesneye yada o anda kullandığınız tool a göre üst menüsü otomatik olarak değişiyor. |
| | |
| | #5 |
| | Coreli eviyorum çünkü kullanımı basit.... |
| | |
| | #6 |
![]() | coreli seviyorum çünkü çok geniş kapsamlı ve kullanışlı bir program
__________________ acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlızlıklar olur ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | corel i yeni öğrenmeye başlıyorum.sanırım seveceğim ve haşır neşir olacağım bir program olacak...
__________________ sanma ki derdim güneşten ötürü, |
| | |
| | #8 |
![]() | Coreli Seviyorum Çünkü Programı Kullanırken Zevk Alıyorum ... ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | corel i seviyorum çünkü vektörleri seviyorumm.. sonsuzluğu seviyorum ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Coreli mecbur seviyorum çünkü hayatım onla geçiyor. |
| | |
![]() |
| Tags |
| ask, corel, çünkü, draw, drawı, oyun, sevgi, seviyorum, sevmek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |