| | #1 |
![]() | Evet arkadaşlar hem eğlenceli hemde montaj ve manipülasyonunuzu geliştirebileceğiniz güzel bir oyun geldi aklıma. Oyunun kuralları : 1. OYUNA GRAFIKERLER.NET KURALLARINI AKSATMAYACAK HER TÜRLÜ MATERYAL İLE KATILABİLİRSİNİZ. 2. AŞIRI DERECE AÇIK YADA +18 YAŞ ÜSTÜ GÖRÜNTÜLERLE MONTAJ YAPMAK YASAKTIR. 3. ARKADAŞINIZLARINIZIN YADA AKRABALARINIZIN MONTAJINI YAPMAK YASAKTIR. 4. MONTAJ YAPILACAK KİŞİ MUTLAKA HERKES TANINAN BİR KİŞİ OLMAK ZORUNDADIR. TÜRK YADA YABANCI FARK ETMEZ 5. FOTOĞRAFIN ORJİNALİDE KOYMAK ZORUNDASINIZ. 6. GÖRSELLER ANİMASYONLU OLMAK ZORUNDA DEĞİL. Bugün google da gezinirken gördüğüm bir fotoğraf üzerinde 2 dk lık bir oynama sonrasında yaptığım bir görsel. İlk görselde benden gelsin ![]() ORJİNALİ : ![]() MANİPÜLASYON EDİLMİŞ HALİ : ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ![]()
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . Mesaj Yeliz GÖKÇEN tarafından (17-07-2008 Saat 00:07:28 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| | önce ![]() sonra ![]() bende bunu bi fotoğraf sitesinde bulmuştum konuyu görünce el atım dedim ![]() ![]() modonna bide önce: ![]() sonra: ![]() olmuşmu ? |
| | |
| | #4 |
![]() | ![]() eva green |
| | |
| | #5 |
![]() | Eva MENDES ![]() manipülasyonlu __________________manipülasyonsuz |
| | |
| | #6 |
![]() | orijinal ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | ![]() eve green. ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | ![]() Idris Elba. The Wire isimli muhteşem dizide Stringer Bell isimli karakteri canlandırmış ve hayranlığımıza hayranlık katmıştı. |
| | |
| | #10 |
![]() | Sharon STONE manipülasyonlu ![]() manipülasyonsuz ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| hadi, manipülasyonla, onu, oyun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |