|
|
#1 |
![]() |
![]() ![]() ![]() Arkadaslar rafta hangi renk olur acaba bu renklerden birisi olurmu? yoksa bi renk önerebilirmisiniz Mesaj jaNNat tarafından (24-2008 Saat 04:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Öncelikle ambalajları RGB çalışmışsın gibi duruyor, bu canlılıkta baskıyı cmyk'da alamazsın, pantone kullanman gerekir. Ama seçim yapmam gerekirse mor olan bu konsepte daha iyi uymuş. Bence mor üzerinde dur...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bence pembe ve yeşil güzel duruyor, sarı biraz soluk kalmış.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
fıstık yeşili bence...cıvıl cıvıl görünüyo...ya da ben yeşili çok sevdiğim için de olabilir...kutunun perspektifini de ayarlarsan sunum için daha güzel görünür...eline sağlık arkadaşım...kolay gelsin...
|
|
|
#6 |
![]() |
2. ambalajın rengi çok daha uygun...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
perspektif olmamis bu sekilde sunum yapmamani öneririm
hedef kitlenide iyi bilmelisin, bu kutunun icindeki, pembe ve mor takıntısı olan kız çocuklarına hitap ediyor. imajların çevresindeki desenler elişi kalmış, daha çocuksu ve ilgi çekici figürler olabilir bence.basarılar... |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
perspektifine o kadar özenmedim bende yeşili düşünüyrm üzerinde birazdha düzlme yapnca insllah baskiya alacaz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ben 2.derim diğerleripek iyi gibi gelmedi emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
teşkkürler
|
|
|