| | #1 |
![]() | bu sene yetenek sınavlarına hazırlanıyorum marmarada grafik sanatları bölümünü çok istiyorum eğer gerçi olmaz da rastgele mülakata kadar kalırsam orda grafik bilgimi test edeceklerdr nihayet neler sorabilirler acaba giren var mı veya birde kendimi grafik tasarım yönünden geliştirmek için sizce neler yapmalıyım hangi kaynaklara bakmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler![]()
__________________ tek hayalim şu lanet öss ve yetenek sınavını geçip marmara'da grafik sanatları okumak ![]() ![]() bide fundamın yanında olmak ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | grafik tasarım böLümü için mi .?? ben görseL iLeti$im ve tasarım böLümünde yetenek sınavıyLa istanbuL ticaret üniversitesine girdim .. eğer görseL iLeti$im ve tasarım bahsettiğim böLümse istediğin her$eyi anLatabiLirim .. |
| | |
| | #3 |
| | Açık konuşıyımmı?Sen kendini başka şeylere yönlendir..Kabiliyetin nasıldır bilmem ama orada okuyan arkadaşlarım var ki hepsi üst derece yeteneklidirler.Bahsettiklerim AİBÜde benim hocamdı adam kastı gene girdi mimar sinana ve marmaraya..O zorla girdi.Kendini başka üni.lerin sınavlarına hazırla.Kusura bakma ama gerçekçi olmak lazım. |
| | |
| | #4 |
![]() | üniversite İçin Bir Diyemicem Fakat kendini Geliştirmek İstiyorsan Çalıştığın veya Çalışacağın Şirketin İş Çeşitine Bak Çünkü Kedini Geliştirmek Bana Göre hata Yapıp Hatayı Görmektir Ne Kadar Çok Çeşit İş Yaparsan O derece Hata Olur ve Kendini Görüp O Derece Toparlarsın Bilgi Birikimini. Kendine Olan Güvenini Kaybetme ve Web Tasarımına Biraz Daha Meyil ver kendin İçin GELİCEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM |
| | |
| | #5 |
![]() | marmara diyosun canım benm.çok çalışman gerekio onu da biliosundur herhalde.ne soracaklarına gelince adamlar ne isterse onu sorarlar.bilgiye dayalı da sorarlar genel kültüre de bağlı sorarlar.bak mesela benm bi arkdsım mersin üniversitesi tekstil bölümünü kazanmıştı.çoçuk mulakata girdi ama inan çoçuk süper çiziodu.ki biliosundur mersin üniversitesi dünya 3cülüğünü kazandı.çoçuğa mülakatta arkandaki duavr hangi renk diye sormuşlar.bizimki şaşırmış heyecandan fırlıyacak kalbim onamı dikkat ettim dedim diyor.sonra mantığını yürüterek mavi demiş.niye mavi demişler burası sirk yeri deil burası bi üniversite demiş.ve arkadsım suan hala okuyor tekstili çok başarılı bi şekilde.umarım anlattıklarım sana yetmiştir ii çalışmalar
__________________ s_s |
| | |
| | #6 | |
![]() | ne söylemeye calisiyorsunuz anlayamadim, amaciniz hedefleri ve hayalleri olan bir genci yaralamak mi? Nedir? Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| | Ben maramara üniversitenin puani nedir bilmem... grafiker adayı, buraya yazilmis olan, sen basaramazsin tarzindaki yaziyi dikkate almamani dilerim. Söyleki, kim sizi ne kadar taniyorki degerlendiriyor? Sizi degerlendircek olanlar okullarin sinav jürileridir. Siz çalismaktan vazgeçmeyin ve lütfen bir kaç yil sürsede sinavlari deneyin... (3. yilinda grafik kazanmis ve bölüm birisici olarak okulu bitirmis birisiyim. Oyle yada böyle, bir sekilde farkediyorlar) |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
hayat neye razı oLduğundur .. bu arkada$ gibiLer hep ba$kaLarının artığıyLa idare eder sen biLdiğini oku ve yapmak istiyorsan çaLı$ırsan mutLaka yaparsın çok fazLada hayat meseLesi haLine getirme yeter eninde sonunda herhangi bir grafik böLümünde üni. okursun ama sadece okuduğun ünideki eğitimLe kaLmayıp ba$ka biLgiLere sıçrarsan yapamayacağın $ey yoktur .. sadece iste birde bu tarz biLgiyi daha büyük forumLarda ara$tırmanda fayda var sevgiLer, boL $ans ![]()
__________________ http:// fiLdisi.deviantart.com/gallery **dA gaLLery** | |
| | |
| | #9 |
![]() | gerçekten saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz ZATEN BEN BANA ''KAZANAMAZSIN DİYEN ŞAHSA'' DA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM çünkü daha da hırslanmamı sağladı ayrıca kendisi beni resimle ilgim olmayan biri sandı heralde.ben şuan okuduğum lisenin plastik sanatlar bölümünde sanatın neredeyse her alanına ilişkin eğitim almaktayım ve okumaktayım ve grafikle çok içli dışlıyım ben sadece grafikle ve bu sanat dalıyla ilgili temel ''bir grafikerin bilmesi gereken'' temel bilgileri nasıl edinebileceğimi sordum.
__________________ tek hayalim şu lanet öss ve yetenek sınavını geçip marmara'da grafik sanatları okumak ![]() ![]() bide fundamın yanında olmak ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | büyütülücek hiçbişey yok ortada yetenegı olanda gırıo olmayanda kimine göre biraz torpille, kimine göre bi kaç teknik çizimle.. ![]()
__________________ AltinolukFanClub.Com |
| | |
![]() |
| Tags |
| zellikle, marmara, grafik, tasarmda, yetenek, snavlarnn, mlakatlarnda, sorulur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |