| | #1 |
![]() | 150x100 cm magaza içi poster olarak düşünüldü. ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | abı sen tıpografıyı cozmussun.. bence senın ıcın ayrı bır bolum yapılsın yanı burda yorum morum yazmak bana sacma gelmeye basladı.. ne dıyeyım kı* hepsı guzel ![]()
__________________ beyaz kagıda beyaz kalemle yazdım hatalarını,ızlerı var belki ama kımse gormuyor... Selim VURGUN |
| | |
| | #3 |
![]() | konularını takip ettiğim kadarıyla sen bu tipo işini galiba yeni örendiydin abi bu kadar zamanda böle çalışmalar biz çaylakların ağzını açık bırakıyor ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | tek kelimeyle mükemmel |
| | |
| | #5 |
![]() | Eline sağlık görüntü olarak güzel ancak eklemem gereken eksiklerin basında tipografigin okunmuyor... ayrıca bütünlük yokmuş gibi fontlar resmin yanına sadece düzenli konulmuş gibi.. daha okunaklı ve birbirini tamamlayan fontlarla ekleme yaparsan daha güzel olur arkadasım.. eline sağlık iyi çalışmalar.
__________________ Kayıp bir cenneti arayan adam ... ![]() Hayatta herseyini kaybetme ihtimalini unutma ama çizgini Asla! kaybetme ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | fotoğrafın tonların öldüm bittim söylenecek söz yok dostum. ![]()
__________________ design is for life. |
| | |
| | #7 |
![]() | diğer çalışmaların gibi bu da güzel eline sağlık
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| | #8 |
![]() | Tek geçiyorum seni ya (: eline sağLık . .
__________________ || || |
| | |
| | #9 |
![]() | Bende fotoğraftaki bayanın ten rengine bayıldım doğrusu çalışmanda güzel olmuş eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #10 |
![]() | 150x100 cm magaza içi poster olarak düşünüldü. Uygulandımı peki? |
| | |
![]() |
| Tags |
| palax |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |