| | #1 |
![]() |
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | gerçekten harika |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekürler horus harika bir paylaşım
__________________ Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar. |
| | |
| | #4 |
![]() | tek kelimeyle mükemmel tşkler...
__________________ Her anımı 1 dakika sonra ölecekmişim gibi yaşamak istiyorum... Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. M.Kemal Atatürk.. Taklitlerimizden sakının ! Grafikerler.net® |
| | |
| | #5 |
![]() | çok güzel olmuş |
| | |
| | #6 |
![]() | Çok İYi Ya. PAnaromik bi Çalışma Çekimler bana aitdir. ![]()
__________________ C.Senol |
| | |
| | #7 |
![]() | çok güzeller paylaşım için teşekkürler
__________________ Hayat güzeldir..güzellikleri görebilecek bir ruh tasiyorsan.... |
| | |
| | #8 |
![]() | 15-12-2007 olmasına rağmen Yeni gördüm. dünyanın yedi harikası.. Paylaşım için teşekkürler Horus.
__________________ Kayıp bir cenneti arayan adam ... ![]() Hayatta herseyini kaybetme ihtimalini unutma ama çizgini Asla! kaybetme ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | ![]() İlk Resimde Hata yapmışım yeni farkettim
| | |
| | #10 |
![]() | Farklı Bir Çalışmam Daha ![]() Fotoğrafı İstanbul Kadıköy Rıhtımda Çektim.
| | |
![]() |
| Tags |
| harika, harikalar, panoramik, seven wonders |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |