| | #1 |
![]() | Arkadaşlar klasik bir soru olacak ama "para mı mutluluğu getirir, mutluluk mu Parayı" bazen öyle imreniyorum ki yatları, katları, lüks arabaları olanlara; bazen de düşünüyorum benim de sağlığım ve mutluluğum var diye... yanlış mı düşünüyorum ???
__________________ MAC severim ... |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | cevabı sen vermişsin... sağlık=mutluluk paraya gelince, parasızlık=mutsuzluk çok para =mutsuzluk |
| | |
| | #3 |
![]() | Ben sadece şuna inanırım, hayatın boyunca 'keşke' kelimesini ne kadar az kullanırsan o kadar mutlusun. Mutluluk varılacak bir amaç değil olduğun anda saklı. Şu olunca daha mutlu olucam diye birşey yok. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
"var mısın yok musun" adlı yarışmaya başvuranların sayısı 1 milyonu aşmış... bu insanlar neyin peşindeler? mutluluğu umursamıyorlar mı amaç sadece para kazanmak mı?
__________________ MAC severim ... | |
| | |
| | #6 |
![]() | ne mutluluk olunca para gelir ne de para olunca mutluluk. bunlar birbirine endeksli değildir ki.para lüks,mutluluk ise sağlık getirir. ki insanın akıl ve ruh sağlığının yerinde olması bütün servetiyle de karşılanmaz herhalde. hem ufuk durala hem hande demire katılıyorum.
__________________ Sen sözünün eri ol ki; Adam hesabina alsinlar seni... |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
boşanma sebeblerinin biride ekonomik sıkıntı mesela ben kendimi örnek verim aldığım maaşın yarısı ev kirama gidiyor ve bu evin faturaları vs diger ihtiyacları var 1000 ytl eve harcıyorum işe gidiyorum yol param sigara param sahsi ihtiyaclarım ve sonuç para bitti ekonomik sıkıntı gercek anlamda büyük bir sorundur kanaatkar olmak gerek maddiyatla ölcülemeyecek mutlulutlarda var tabiki sevgi özlem vs.... kimse bulunduğu hayat standartının aşagısına düsmek istemez ama üstünede hayır demez ![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | paradan önce sağlıklı ve engelimizin olmamasına şükretmeliyiz sağlığımız oldukça çalıştıkça para kazanılır belki yatlar katlar alamayız ama ufak şeylerle mutlu olmasını bile biliris.
__________________ Beni bi sen anladın sende yanlış anladın![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | En büyük zenginlik sağlık, aklımızın başımızda olması, sevdiğimiz ve sevildiğimiz insanların yanımızda olmasıdır bence |
| | |
| | #10 |
![]() | insanlar para kazanmak uğruna sağlıklarını kaybederler, hatta ruh sağlıklarını bile... sonra da kaybettikleri sağlıklarını kazanmak için o paraları harcarlar... çok önemli not: param olunca daha bi mutlu mu oluyorum ne ? ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| mutluluk, para |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |