| | #1 |
![]() | Logo ya da amblem ne derseniz artık, kendi web sitem için hazırladım biraz ilginç oldu ama bence çok iyi iş. Ayrıntılara bayılıyorum ![]() ![]() Çeşitli sitelere logo yaptım onlarıda sergileyebilirim bunun kadar iyi olmadı hiçbiri ama... Mesaj MILANO tarafından (03-08-2008 Saat 23:30:28 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | evet güzel olmuş... emeğine sağlık...
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #3 |
![]() | web site içinse güzel olmuş fakat amblem olarak kullanacaksan baskı sorunları yaşarsın
__________________ logoritmik |
| | |
| | #4 |
![]() |
__________________ Park's Mania.Net |
| | |
| | #5 |
![]() | eğlenceli olmuş websitesinde ilgi çekecektir.daha büyük halini görebilseydik daha iyi olurdu. |
| | |
| | #6 |
![]() | Funpark yazısının altına suratını asmış bir tavşanı yakıştıramadım ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | bence çok şirin olmuş ama hakkaten güler yüzlü bi hayvan koysan daha da şirin olmazmıydı?.. |
| | |
| | #8 |
![]() | cok hoş görünüyo eline sağlık..
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #9 |
![]() | Bu logoyla web sitesi, ofset, digital print, transfer disinda hic bir branding yapamazsin. Bence bunu kurumsal imaj olarak gelistirebilirsin. Cunku icerisinde logodan biraz daha fazlasini barindiriyor. |
| | |
| | #10 |
| | güzel logo 5 Yıldızlı bir logo emeğine sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| Çalışması, forum, logo, mania, mizah, park, script factory |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |