| | #1 |
![]() | ![]() belirtmem gereken şeyler iki farklı afiş olması gerekiyodu ancak asıl yer yzünden birleştirmem gerekti, istanbul manzaralarını kendim çizdim fikirleriniz ve eleştirilerinizi bekliyorum |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | 2 çalışmada güzel olmuş. daha farklı bir şekilde birleştirilebilirdi. yumuşak geçişler olabilir mesela. ya da köprünün sağdan kesmek yerine diğer çalışmadan devam edip, 2 çalışmadaki binalar birleştirilirse, birbirini tamamlayabilir. bir fikir sundum sadece eline sağlık!!!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #3 |
![]() | bence yazı kısmında biraz daha oynasan iyi şeyler çıkabilir. sonuçta haraketli bir seye davet var canlı ve etkileyici şeyler kullan. |
| | |
| | #4 |
![]() | yazıları değiştirmelisin drop shadow u daha değişik şekilde kullanırsan daha hoş olacak
__________________ Grafik Amelesi - Proje döneminde |
| | |
| | #5 |
![]() | bu benim bildiğim sortie içinse çok sönük kalmış bence hazır bahardan yaza geçis dönemlerinde daha canlı sıcak renkler kullan bu afisi tek kıvrımlı brosür olarakmı düsünelim yoksa tek sayfa afismi eger tek sayfa afisse birbirine bağlaman olmamıs hala iki ayrı parca gibi duruyor eger tek kıvrımlı brosürse fiyat kısmının orda olmaması lazım emegine sağlık biraz daha üzerinde çalıs derim Mesaj efsunlu_kizz tarafından (29-05-2008 Saat 11:22:09 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
![]() | daha canlı renkler kullanabilirdin,yazılar olmamış,geçişler hiç olmamış ama alt tasarım düşünce iyi biraz daha uğraşmalısın eline sağlık |
| | |
| | #7 |
![]() | okuduğumda türkçeyi yeni öğrenmiş gibi hissettim kendimi, bir kaç nokta gönderiyorum arkadaşım serpiştir oralara ............................ boğaz ve gemi güzel tasarım sol in sağ out
__________________ önce insan ... |
| | |
| | #8 |
![]() | Değerli meslektaşım, Yazıların kullanımı güzel fakat, burdaki renkler çok zıt, yazı buraya gitmemiş gibi duruyor. Fonu mavi kullanıp yazıları da insanların arkasındaki kırmızı renge benzetsen san ki daha güzel olur. İki çalışma ayrı ayrı duruyor. Afişten çok dergi kapağını andırıyor. Soldaki gemili resmii komple yaysan daha güzel durabilir.Yada sağdaki binaları da siyah yapıp biirleştirirsen. O zamandaa insanların rengini değiştirmelisin. eline sağlık Saygılarımla |
| | |
| | #9 |
![]() | Benım fıkrım aşırı ve gereksız golgeler kullanmıssın. Bence Tıpografıdekı bu olaya dıkkat et. Ayrıca yenı akımda daha mınımalıst calısmalar oldugu ıcın bence bu golge olaylarını bu tarz yerlerde kullanmamaya calıs genel olarak |
| | |
| | #10 |
![]() | sınırsız yerli ve yabancı alkol olmamalıydı bence sloganın kulağa ve göze hitab etmiyor...gereksiz gölgeler var zaten karanlık bi zemin bence tam tersine aydınlatmalıydın...genel olarak iyi ama ayrıntılar kaliteyi gösterir...biraz daha üzerinde çalış derim...eline sağlık...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| afis, parti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |