| | #1 |
![]() | ![]() ![]() yaptigim iki calisma yorumlariniz bekliyorum.. ![]() Mesaj MEMO-LINE tarafından (23-03-2008 Saat 07:15:31 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bence 2. çalışma daha iyi 1. calışmadaki resim cok bilindik emegine sağlık
__________________ Sezgisiz her kavram boş,kavramsız her sezgi kördür. |
| | |
| | #3 |
![]() | 1. calismayi yaptigimda aslinda en acemilik dönemimdeydim, 2. calismayi daha sonra yaptim, yorumun icin tesekkürler. |
| | |
| | #4 |
![]() | insana ictenlik werıyor coq gsel bı calısma olmus gercekten bende bole seyler yapmak ıstıyorum we daha fazla bılgı ogrenmek bana yardımcı olursanız sewınırım...sımdıden tesekkurler |
| | |
| | #5 |
![]() | bence birinci çalışma daha güzel |
| | |
| | #6 |
![]() | bende birinciyi daha çok beğendim ![]()
__________________ ...Midem Bulanıyor Galiba Dünya Tuttu... |
| | |
| | #7 |
![]() | 2. resim ilk bakısta bana baska birseyler cağırıstırdı 900 lü hatlar gibi 1. hos olmus
__________________ the end |
| | |
| | #8 |
![]() | 1 çalışma çok güzel,amacına uygun bence bi hareket var. ama 2. çalışma durgun bi foto kullanılmış. öööylece kendi kendine sarılmış hanım kız, bi hareket yokkk. ama elini kolunu sallar durumda olsa, hip-hop,pop yani fıkır fıkır bi çağrışım olsa... emeğinize sağlık kolaylıklar dilerim
__________________ Sen sözünün eri ol ki; Adam hesabina alsinlar seni... |
| | |
| | #9 |
![]() | calismalari Photoshopla yaptim zor deyil yani bakip aynilarini yapmak mpmkün resimlerin yerinede kendi zevkine göre bisiler yaparsin.. |
| | |
| | #10 |
![]() | 2. çalışmada renk uyumu pek olmamış bence özellikle gri kızın yüzünü kapatmış |
| | |
![]() |
| Tags |
| party, afis |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |