| | #1 |
![]() | pasta kutu ![]() sonunda bende yoruma sunabiliyorum... Şimdiden çok sağolun... DİKKAT : Bu çalışma 3 renkten çıkıyor... ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
| | 3 renk..Sonuç güzel ol zaman..Eline sağlık.. |
| | |
| | #3 |
![]() | tşkler de ben bunu küçük koymuşum olsun ilk deneme affınıza sığınıyorum... |
| | |
| | #4 |
![]() | DİKKAT : Bu çalışma 3 renkten çıkıyor... [/quote]çalışman gayet güzel duruyo tebrikler fakat ben nasıl 3 renkte işi çıkardığını anlıyamadım bu resimden kullandığın renklari söylermisim ve nasıl ayarladın teşekkürler. |
| | |
| | #5 |
![]() | ya küçük tam incelenmiyo ama iyi bişi renkler güzel bence sade temiz iş yüregine saglık ![]()
__________________ belki bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir. |
| | |
| | #6 |
![]() | GÜZEL BİR İŞ GERÇEKTEN ÖZELLİKLE 3 RENK İÇİN AMA AMA KUTUNUN ÜSTÜ BOŞ KALMAMASI DAHA İYİ OLURDU... iYİ ÇALIŞMALAR... |
| | |
| | #7 |
![]() | Fotoğraf ve yazılarda siyah kullanmadıkça 3 renk doğal bişey. Kutunun üst kısımları bir birinin üzerine geçtiği için oralara baskı yapılmaz zaten. |
| | |
| | #8 |
![]() | xblack isimli arakadaşım gerekeni söylemiş zaten aynen deği gibi siyah yok ve baskı gereksiz çünkü çok küçük kalıyor gerek firma gerekse de şekiller... |
| | |
| | #9 |
![]() | vay bea böle işleri burda görmek guzel ata ekmek denizli firması ben de denizlide calışıyorum bu firmanında kese kagıdı calışmasını ben yapmıştım firma aynı bu logoyu istemiştii işe gelincede 3 renk olması guzel olmuş işde guzel emegine sağlık basarılar.
__________________ Kolay gelsin abi - Kagıdın kilosunu kaca basıon ? |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşım çalışma güzel olmuş eline sağlık ama bıçak çiziminde hata yokmu neden 3 tane yüz var 4 olmayacakmı anlayamadım doğrusu yuvarlakmı olacak bide böyle olduğu zaman nasıl yapıştırma yapılacak açıklarsan sevinirim |
| | |
![]() |
| Tags |
| kutu, nasl, pasta |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |