| | #1 |
![]() | Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.. Daha Yeni Başladım Ama Geliştirmeye Devam ![]() ![]() Bir Tane Daha Ekliyim Dedim. Eski Resmi Boyama Çalışması ![]() ![]() Mesaj Halogen tarafından (01-04-2008 Saat 14:28:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yanlış Link |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | gerçekten güzel olmuş emeğne sağlık bide ben güzel şeyler üretebilsem ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | ''buket1'' İnş. Olur Bende Yeni Kurslarına Gitmeye Başladım. Kurslara Git Derim Faydasi Büyük Uygun Fiyata Kurslar Var. |
| | |
| | #4 |
| | güzel olmuş kardeş ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | çok güzel olmuş ellerine sağlık
__________________ qidİyoRum!! adImLaRımıN Son ßuLdUqu YeRe, içİmdEki sEnLe ßErAßer SeSsİZLİqe GömÜLmeye !! |
| | |
| | #6 |
![]() | 2.resimde çizim hataları göze çarpıyor 3. resimde ayrıntılı çalış hem sana pratik olur hemde daha güzel şeyler ortaya çıkar...bende ilk başladğımda resim renklendirmeye çalışıordum çok faydası oluyor ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | güzel olmuş eline sağlık otobüs olan resmi detaylı boyasaydın daha profesyonel olacaktı ama sanırım vaktin yoktur. Başarılar
__________________ Sanat zamanı aşar. Zamanı aşan birşey insanı da aşar...Kendini bile aşabilen tek varlık insandır. |
| | |
| | #8 |
![]() | ilk resimde yansıma dogru degil. flip yapmalıydınız. yıldızın yansıması kare tuşu mesela |
| | |
![]() |
| Tags |
| photoshop, almalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |