![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | merhaba arkdaslar:= sımdı ılk olarak resmımızı acıyoruz (ben porsche actım) ![]() [B]Duplicatelayer[/B] yaparak orjın resmımızın kopyasını alıyoruz. daha sonra resmımızı sıyah-beyaz yapıyoruz [B]image/adjustments/black&whıte[/B] diyoruz.(karsımıza cıkan sayfaya OK dıyıp gecıyoruz) ![]() Simdi [B]image/adjustments/variations[/B] diyoruz ve rengımızı secıyoruz (Midtones secili hale getırın.)en üsttekı 2 resımden soldakı orjın,sagdakı arabamızın yenı rengı olacak. ![]() Rengimizi sectikten sonra [B]eraser tool[/B] secerek arabamızda sılınmesı gerekılen yerlerı [B]ZOOM yaparak [/B] sılıyoruz. [B]not:sılerken mouse tek tek basarak sılın en ufak hatada gerı almak ıstersınız tamamını gerı almak zorunda kalırsınız!![/B] ![]() eet boyama ve sılme ıslemımız bıttı sıra geldı dıger modıfıyelere ![]() arabamızın camlarını boyamak ıcın [B]magnetic lasso tool[/B] secıyoruz ve camlarımızı duzgun sekılde seciyoruz sonra [B]ctrl + u[/B] ıle heu acıyoruz asagıdakı gıbı ayarları yapıyoruz ![]() sımdıde sıra on kaputa Carbon Fıber yapmaya geldı [B][COLOR="DarkRed"][/COLOR][/B] eeeetttt carbon fıbre ıslemımızde bıttı ve bır kac eklentı daha arabamızın son durumu ![]() ![]() ![]() [B]ilk ve son halı yorumlarınızı beklıyorum [/B] buyuk boyutta gormek ıcın resımlerın ustune tıklayınızMesaj fixx tarafından (06-07-2008 Saat 23:46:51 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | Gayet başarılı bir çalışma,güzel anlatım,paylaşım için teşekkürler. |
| |
| | #3 |
| | emeğin için teşekkürler |
| |
| | #4 |
| | begendıgınıze sevındım arkdaslar ben tsk ederım yorumlarınız ıcın |
| |
| | #5 |
| | GüseL payLa$ım te$krLer çok ho$ oLmu$!... ![]() |
| |
| | #6 |
| | güzel bi yöntem olmuş ![]() |
| |
| | #7 |
| | eline sağlık Güzel çalışma |
| |
| | #8 |
| | Elinize sağlık |
| |
| | #9 |
| | eline sağlık |
| |
| | #10 |
| | pek güzel olmasada buda benden bayanlara [/ |
| |
![]() | |
| Tags |
| arabamizi, arabamızı, boyayalim, boyayalım, derslerihaydi, edelim, edelım, haydi, haydı, modifiye, modıfıye, photoshop, sanal modifiye |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |