|
|
#1 |
![]() ![]() |
1. Yeni bir sayfa açıyoruz 280 x 250 px
2. Her hangi bir resmi arka zemin için kullanacağız. Ben yeşil bir yaprak kullandım. ![]() 3. Yeni layer açarken Shift tuşu ile birlikte Elipse Tool ile daire çiziyoruz. Kırmızı dolgu rengi veriyorum. Daha sonra Layer styles’ e resimdeki gibi özelikleri girin. ![]() 4. Daha sonra Elipse Tool kullanarak C seçenek (resimdeki gibi) kullanarak oval çiziyoruz. Açık kırmızı dolgu rengi veriyorum. Filter – Blur – Gaussian Blur ( 7-8 px) ![]() 5. Yeni bir layer açıyoruz. Bir oval daha çiziyoruz. Bu sefer linear Gradient ile (siyah – beyaz) dolgu rengi veriyorum. Normalden Screen moda geçiyoruz. ![]() 6. Convert Point Tool ve Pen Tool ile böceğimizin kanatlarını çiziyoruz. ![]() 7. Daha sonra Ctrl + Enter, Select – Inverse Selection ![]() 8. Seçilen alanı klavyemizde ki Delete tuşu ile siliyoruz. ![]() 9. Layer Styles uyguluyoruz. Drop Shadow; Pattern (Me tal Landscape – Patterns) ![]() 10. Elliptical Marquee Tool kullanarak kanatlar üzerinde siyah dolgu renkle noktalar çiziyoruz. Ardından Filter – Distort – Spherize. Layer Styles uyguluyoruz. ![]() 11. Yeni layer üzerinde böceğimizin vücudu olması için oval çiziyoruz. Layer Styles resimdeki gibi uyguluyoruz. ![]() 12. Yeni bir layer de bu sefer baş kısmı için bir kere daha oval oluşturuyorum. Siyah dolgu renk tonu veriyorum. Bu sefer biraz daha küçük bir oval daha çiziyorum. Siyah – Beyaz Gradient veriyorum. Screen. Oluşan iki objeyi de Layers paletinde en alta gönderiyorum. ![]() 13. Yeni layer üzerine istediğiniz araç kullanarak anten çiziyoruz. ![]() ![]() 14. Resimdeki gibi Layers Style uyguluyorum. ![]() 15. Yeni layer üzerine Elliptical Marquee Tool ile gözleri yapıyoruz. Siyah – Kahverengi tonuyla Gradient çekiyorum. Üzerinde Brush Tool kullanarak beyaz renkle noktalar yerleştiriyoruz. ![]() 16. Ben burada antenlere şekil uyguladım. ![]() ![]() Çeviri: kasta095 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Paylaşım Için Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
çok güzel bi uç uç böceği olmuş harika..tşkler..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
emegine sağlık güsel olmuş...
|
|
|
#6 |
![]() |
çok sagol kardeş ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Her zamanki gibi güzel bir paylaşım, teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
cok sgl tskler emegıne saglık
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok güzel ya sağol Melisa. :
: |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
Teşekkü ederim Ali Emre
![]() ![]() arı olsa daha güzel olacaktı ama yakında gelecek o ders![]()
|
![]() |
| Tags |
| böceği, cizimi, dersleri, photoshop, photoshopla, uğur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|