| | #1 |
![]() ![]() | Daha önce Piksel Art (PixelArt) ders anlatımında nasıl çizim yapacağınızı anlaşmıştık. Bu derse ulaşmak için . Şimdiki dersimizde ise çizmiş olduğumuz çalışmaya nasıl giysi çizeceğimizi anlatacağım. 1. İlk önce giysi çizeceğimiz deseni açıyoruz. (burada hazır şablon alabilirsiniz hazır şablonlar için .). ![]() 2. Çalıştığımız sayfayı daha rahat çalışabilmek için büyütüyoruz. Yeni layer açarak Pencil Tool ile elbise ve ayakkabı konturlarını belirliyoruz. ![]() 3. Daha sonra Elbise ve ayakkabıya dolgu rengi veriyoruz. ![]() 4. Koyu kırmızı renkle elbise üzerinde kenarları ve gölge olan yerleri boyuyorum. ![]() 5. Daha sonra saç için kontur beliriyoruz. %85 Siyah renkle dolgu rengi veriyoruz. ![]() 6. %100 Siyah renk tonu ile gölgeli yerleri çiziyoruz. Gri tonla saç üzerinde ışık efekti veriyoruz. ![]() 7. Daha doğal görünmesi için açık kırmızı tonla elbise üzerinde açık yerleri ışıklandırıyoruz. ![]() 8. Ayrıca hayal gücü kullanarak desenler oluşabilirsiniz. Mesela ben, çiçek şekilleri yaptım. Siz nasıl desen yapmak isterseniz yapabilirsiniz. ![]() ![]() Örnekler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çeviri: kasta095 |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bilgi için teşekkürler. model de pek hanımhanımcık durmuş ama öyle ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | çok keyifli dersler bunlar çevirin ve paylaşımın için teşekkürler... |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() | keyfli, enteresan bulduğunuz için teşekkür ederim |
| | |
| | #5 |
![]() | Bu ders elbise giydirme oyunu aklıma getirdi. Güzel olmuş eline sağlık, Yalnız modelin ayakları neden çarpık onu anlayamadım. (Burda ben yanılıyor olabilirim. Boy aynasında bakacağım.)
__________________ Saygılarımla Savasg |
| | |
| | #6 | |
![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | emegin ve paylasım için tsk kastacım ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | ders için teşekkürler çok güzel bilgiler bunlar |
| | |
| | #9 |
![]() | Harbiden güzelmiş.Teşekkürler. |
| | |
| | #10 |
![]() ![]() | beğendiğiniz için teşekkür ederim
__________________ я не волшебник, я только учусь ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| art, cizimi, dersleri, giyim çizimi örnek, giyim model maket, giysi, photoshop, piksel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |