| | #1 |
![]() |
__________________ ''Bazıları BÜYÜK doğar, Bazıları BÜYÜK olmak için çalışır, Bazıarına BÜYÜKLÜK yakıştırılır'' |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
| | teşekkür ederim. derse pek meraklıyım ama tenefüsü daha çok seviyorum. photoshopu ilerletemedim bi türlü bu yüzden ama yine de bundan ders almadım. bir musibet bin nasihatten iyidir derler. photoshop öğretecek bir musibet bilen var mı? |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() | |
| | |
| | #4 |
| | ama hocaaam ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel bir paylaşım |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkürler güzel bir paylaşım
__________________ aşkımı gözümde canlandırdım corel'de tasarladım.. |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkür ederiz EMEĞİNE SAĞLIK ELLERİN DERT GÖRMESİN |
| | |
| | #8 |
![]() | emegine saglık ...
__________________ Wıne Maker---<html>---"nofollow"---</photoshop> |
| | |
| | #9 |
![]() | sizlere bir parça faydam olabilmişse ne mutlu bana. içerisinde sayıca çok fazla yazılı anlatımda ders bulunmaktadır. Photosopta bir çok şeyi öğrenebilirsiniz.
__________________ ''Bazıları BÜYÜK doğar, Bazıları BÜYÜK olmak için çalışır, Bazıarına BÜYÜKLÜK yakıştırılır'' |
| | |
| | #10 |
![]() | tşkler bende indircem hemen emeğine sağlık dostum |
| | |
![]() |
| Tags |
| dersleri, photoshop |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |