Photoshop Soru ve Sorunlarınız - PhotoShop ve Vektörel Çalışma ...
![]() |
PhotoShop ve Vektörel Çalışma
|
Sponsor Links |
Sadece web tasarımında deneyiminiz var.
Herhangi bir vektörel program kullanmasını bilmiyorsunuz.
Özel bir şirketten ambalaj tasarımı konusunda teklif aldınız.
Benim böyle bir alanda hiç deneyimim yok,dolayısıyla yapamayacağım demek yerine işi kabul ettiniz.
Ne diyeyim cesaretinize hayran kaldım.
Son bir söz de size teklifi sunan şirkete;
Anlaşılan vizyonlarını genişletmeye ,daha büyük kitlelere ulaşmaya ve kurumsallaşmaya niyetleri yok galiba.![]()
Sadece web tasarımında deneyiminiz var.Eğitmen olarak ilk görev almak istediğimde grafik için olacağını düşünmüştüm. Ancak bütün planlar değişti bir anda sadece kursunu aldığım ve hiç işim düşmeyen iki programın eğitmeni olarak buldum kendimi. Abartısız bir sene hiç elimi sürmemiştim ne Autocad'a ne de 3dmax'e... biraz can çekişiliyor ama istenirse yapılıyor. Gerçi bana kalsa her biri ayrı uzmanlık. Hele web ve grafik kim ne derse desin apayrı. Korkmamak lazım yine de...
Herhangi bir vektörel program kullanmasını bilmiyorsunuz.
Özel bir şirketten ambalaj tasarımı konusunda teklif aldınız.
Benim böyle bir alanda hiç deneyimim yok,dolayısıyla yapamayacağım demek yerine işi kabul ettiniz.
Ne diyeyim cesaretinize hayran kaldım.
Son bir söz de size teklifi sunan şirkete;
Anlaşılan vizyonlarını genişletmeye ,daha büyük kitlelere ulaşmaya ve kurumsallaşmaya niyetleri yok galiba.![]()
![]() |
Tags |
photoshop, vectorel cizim ![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Photoshop, Poser, XSI ile muhteşem çalışma | creedwar | 3D Programlar | 44 | 26-01-2011 15:15:46 |
photoshop da layer ile çalışma problemi !!! | göllge | Photoshop Soru ve Sorunlarınız | 9 | 15-12-2009 22:31:16 |
Şebnem Ferah ile ilgili vektörel çalışma | FREE31 | Vektörel | 0 | 08-10-2009 15:21:50 |
Vektörel Çalışma | iskeletor | İllüstrasyon Çalışmaları | 6 | 15-10-2008 11:41:15 |
Photoshop-Freehand değişik bir çalışma... | mermaid | Serbest Çalışmalar | 4 | 29-09-2008 13:11:56 |
LinkBack |
![]() |
![]() |