| | #1 |
![]() | ![]()
__________________ Yanık kokuyor kalbimin mutfağından Yanıyorsun ve ben gene aç kalıyorum sana |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Sevgili kardeşim Güzel deseeem bana yazık... Kötü deseeeem sana yazık.... 5 dakikada yapılmış çalakalem bir çalışma ise diyecek bir şey yok... Yok eğer emek verip saatlerini harcamışsan..zamanına yazık.. Bol bol çalışma izleyin..neler yapılmış ...neler yapılıyor...gelişiminiz için, çok ama çok izleme ve inceleme yapmanız gerekiyor.. Yılmayın devam edin
__________________ sine scientia ars nihil est |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
3 - 5 dakikalık birşeydi can sıkıntısıyla yapılmış paylaşmak istedim hepsi bu klasik olmasın diye konu başlığına bu şekilde yazmadım sadece
__________________ Yanık kokuyor kalbimin mutfağından Yanıyorsun ve ben gene aç kalıyorum sana | |
| | |
| | #4 |
![]() | bence paylaşmadan önce bir düşünün konuyu açıpta hayal kırıklığına düşebiliyor insan |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
nedense forumda böyle bir kanı var sanki herşey mükemmel olmak zorundaymış gibi buranın adı harukulade, olağan üstü, ultra, mega paylaşımlar alanı değilki fazla kasmaya gerek yok...Bak şuna lafım yok olur olmaz biryerde yapılmış öylesine bir çalışmayı ciddi birşeymiş gibi paylaşmak yanlış ve yersizdir... yorum için sağol..
__________________ Yanık kokuyor kalbimin mutfağından Yanıyorsun ve ben gene aç kalıyorum sana | |
| | |
![]() |
| Tags |
| brushlarla, photoshopta, resim, yaptığım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |