| | #1 |
![]() | Arkadaşlar Php + Html Üyelik Sistemi Lazım !! burda kurulumu ile paylaşacak biri var mı? |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Ali ne yapacaksın php üyelik sistemini ? Bir problemle karşı karşıya geldiğinde projen yarıda kalacak. Php bilgin çok yok bunun için hazır sistemleri kullan. wordpress, joomla vb. ayrıca seo açısından daha mantıklı bir seçim yapmış olursun... |
| | |
| | #3 |
![]() | wordpress, joomla katılyıroum |
| | |
| | #4 |
![]() | galiba joomla iyi fikir ,hiç aklıma gelmemişti...teşekkürler... |
| | |
| | #5 |
![]() | joom en iyi fikir... Bir Gün Savaş Olursa,Ilk Ölen Gercektir... |
| | |
| | #6 |
![]() | Dün biraz inceledim joomlayı ama karışık geldi |
| | |
| | #7 |
![]() | şimdi üyelik sistemi basit fakat üyelerin ne iş yapacağı önemli üyeler chatte yapabilir resimde yükleyebilir sadece üyede olabilir üyeleri ne amaçlı kullanıcaksınız. bi amacınız olmalı mesela benim yaptığım bi sitede üyeler sadece link ve resim yükleyebiliyor (fotoğraf mağzasının sitesi) diğer bi sitede ise üyeler sadece sipariş verebiliyorlar (perdeci firması) şimdi sizin sitenizde üyeler ne yapabilmeli onu söylemelisiniz..
__________________ فثع طضصئؤأز٭چپ٭گ٣٭عطا٭جظض٭سشصک٭چپ٭ |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | Zahmet olmazsa nasıl kullanacağımıda açıklayabilir misiniz?Ayrıca üyelik sistemi için teşekkür ederim. |
| | |
| | #10 |
![]() | Daha Önec Kurup Denemedim Ama Scripti İnstall Edip Çözmen Gerek Benimde bilgilm yok sitesinde demosu var sanırım ordan yararlan |
| | |
![]() |
| Tags |
| html, lazım, php, php + html, sistemi, üyelik, üyelik sistemi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |