| | #1 |
![]() | arkadaşlar bu benim ilk pixel art çalışmam çoğunu kendim çizdim resimdeki bazı yerler hazır fırçadan yaptım ama siyah beyazdı hepsi tek tek o suratları saçları fln boyadım saatlerimi aldı ilk olduğu için baya bi eksikliklerim var ama eğer devam edersem onlarıda düzeltebilirim yorumlarınızı bekliyorummmm üstüne tıklayın büyültüm öyle bakın ![]()
__________________ qqoopp qqoopp |
| | |
| | #2 |
![]() | hoş olmuş tebrikler, fakat netlik problemi benden mi kaynaklı anlayamadım |
| | |
| | #3 |
![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | iyi bir başlangıç... başlamışken sonunu getir, pes etme derim ![]()
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #5 |
![]() |
| | |
| | #6 |
![]() ![]() | eline sağılık hoş bir çalışma.fakat dolgu rengi verirken büyük ihtimal 10 px kadar yumuşak brush kullandın. hata demem...ama gördüğün gibi hoş olmadı...o kadar net olmadı... pxart çizimi yaparak en fazla 4 px fırça olması lazım? pixel pixel boyacaksın objeleri...devamı bekleriz. iyi çalışmalar
__________________ ангелы здесь больше не живут ![]() |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
__________________ qqoopp qqoopp | |
| | |
| | #8 |
![]() | katılıyorum ksnlikle gzl bir bşlangıç : ) tbrikler..
__________________ kafkaf |
| | |
| | #9 |
![]() ![]() |
__________________ ангелы здесь больше не живут ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Güzel olmuş ama silik görüntü çalışmayı amacından uzaklaştırmış. Daha iyisini yapabilirsin, başaılar. |
| | |
![]() |
| Tags |
| art, pixel, resimben, yaptım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |