| | #1 |
![]() | Merhaba, Oyun yazılımları hazırlamaktayız. Freelance oyun grafiği çizdirmek için bir grafikere ihtiyacımız var. Oyun grafiklerimizde karakterler, spritelar ve backgroundlar pixelart olarak çizilmektedir. Her oyun için 1 adet de artwork afiş (cover) hazırlıyoruz. Grafiker arkadaşımızın tercihen grafik bölümü öğrencisi olmasını arzu ediyorum. İşyerim Beylikdüzü'ndedir. İlgilenen arkadaşların daha detaylı bilgi için (pixelart çalışma örnekleri ile birlikte) benimle iletişime geçmesini rica ediyorum. Teşekkürler. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| | |
| | #3 |
![]() | Merhabalar aradığınız türde çalışmalar yapıyorum. Mailim: İletişim bilgisi vermek yasak Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (14-07-2008 Saat 12:47:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim bilgisi |
| | |
![]() |
| Tags |
| arıyoruz, cizimi, freelance, grafiker, grafikleri, icin, oyun, pixelart |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |