| | #1 |
![]() | plugin yüklemede sorun yaşıyorum arkadaşlar merhabalar resimdede göreceksiniz ben 8bf dosya uzantılı pluginleri yüklemede sorun yaşıyorum daha doğrusu bu pluginleri photoshop da plugin klasörüne kopyalıyorum fakat photoshop açılırken bu dll dosyası adı altında hata veriyor. Resimli olarak hepsini gösteriyorum. Yüklemeye çalıştığım plugin klasörü ![]() Yüklemek istediğim pluginler ![]() Photoshopun verdiği hata mesajı ![]() İlginiz için teşekkürler
__________________ En İyi Meslek İnsanlıktır. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | digimarc içine değilde direk plugins klasörü içine koymayı denediniz mi? ve pluginleri tek tek yükleyin hatalı olan varsa görürsünüz
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | digimarc içine koymamın sebebei digimarc içindeki pluginlerin uzantılarıda 8bf onun dışınada koydum fkat sonuç aynı
| | |
| | #4 |
![]() |
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı: Nasıl görebilirim yüklemiş olduğum pluginleri
__________________ En İyi Meslek İnsanlıktır. | |
| | |
| | #6 |
![]() | 8BF dosyalarını Filters klasörünün içine kopyala...
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| | #7 |
![]() | Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için sayenizde bi dünya pluginimi aktif hale getirebildim çok sağolun
| | |
| | #8 |
![]() | çok güzel bir paylaşim olmuş ellerine sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| plugin, yklemede, sorun, yayorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |