| | #1 |
![]() | Arkadaşlar bu gün içimden geldi ve çek beğendiğim araba polo ve en sevdiğim hayvan tiger'i bir araya getiedim. bu yaz sonu alacağım bir Polo ama üstünü böğle yaparmıyım bilemiyorum. Siz olsanız? ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çok güsel olmuş gerçekten |
| | |
| | #3 |
![]() | Sanki camdan fırlamış, çok gerçekçi olmuş çok beğendim ben eline sağlık ama tabi ben olsam yaptırmazdım Sadece böyle çalışmada kalsa daha iyi olur. Mesela yaptırdın arabanı böyle, yolda da tam o kaplanlı tarafın olduğu yönden ben geliyorum. Kesin korkudan kaza yaparım.. Bence vazgeç bu düşünceden Şaka bi yana eline sağlık, çalışma çok hoş ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | eline saglık cok hos olmuş |
| | |
| | #5 |
![]() | çalışma güzel olmuş hemde orjinal gibi duruyor yalnız o en sevdiğin hayvan tiger'de ne oluyor tiger= kaplan ise neden kaplan demiyorsun birde şu var aklıma takılan telefon numarasının orada işi ne? ben bir anlam veremedim hımmm seni uyanık seni tamam ben anladım onu. sana ulaşmak için ama il kodunu yazmayı unutmuşsun..... neyse bu kadar geyik yeter güzel çalışma eline sağlık
__________________ ------------------ S. Doghan Günesh |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
buda diğer yönleri. umarım beğenirsiniz. ![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Güzel çalışmışsınız, elinize sağlık fakat Polo için fazla marjinal bir ikon olur kaplan aynı fiyatlara gerçekten kaplan gibi araçlar alabilirsiniz araştırın derim. |
| | |
| | #8 |
![]() | güzel çalışma
__________________ “Grafik tasarım, sanatların içinde en “aynı anda her yerde olan”dır. |
| | |
| | #9 |
![]() | Eline sağlık güsel olmuş ama bence TIGER yazısına gerek yok..
__________________ İeu Grafik asarımı '08 İeu İletişim Tasarımı |
| | |
| | #10 |
![]() | Eline sağlık bende aynısı mazdaya yapmayı düşünmüştüm ileride kısmet olurda alırsak bir mazda o zaman ben böle şeyler yapıcam
__________________ Tanrı bütün kullara rızkını dağıtırken kimi sırtüstü yatar kimi boşta gezerken(Ahmet bey'in ceketi Barış MANÇO) |
| | |
![]() |
| Tags |
| polo, tiger, hayalimde, araba |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |