| | #1 |
![]() | Hayali bir programa kitap kapağı... ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | erdem kitabımı çalmışşsın ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Bu ne samimiyet hanfendi. Hem demek istediğinizi anlamadım. Ne demek kitabınızı çalmışım! Photoshop u öğreten bi kitap yazdınız da bizim mi haberimiz yok! Lütfen anlamsız iftiralar atmayın ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | buda Cs ye kapak olsun demek isterdim ama işi tek bozan papatyan olm countrymenim.. |
| | |
| | #5 |
![]() | hayali program demişsin ama cs4 çıktı. ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Papatyanın nesi varmışkine!?! Ya şimdi cs 4 şöyleki, böyleki, zamanında varmıydı, ozamanında yani,bilmiyorum, bilememekle kalmayıp saygılarımıda sunmayı temmenni ediyorum. Bayramınız kutlu olsun, iyiki doğdunuz.... |
| | |
| | #7 |
![]() | çalışma güzel değil aslında güzelmişte bozulmuş gibi çok güzel bir çalışmaya amatörce darbeler vurmuşsun papatya papatyanın arkasındaki kahverengi şekil ve CM yayıncılık yazı font galiba sadece onlar sana ait |
| | |
| | #8 |
![]() | Üzerinde günlerce uğraşılmış bişey değil elbette. Papatya nın olduğu yerde ana zemin bi kaç hazır zemin görselnin harmanlamamla oluşturduğum bir zemin. Bunun dışında tüm kullanılan görseller 0 dan ve tarafımdan yaratılmış görseller. |
| | |
| | #9 |
| | hayalimi Boşversene.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| cs4, kapa, kapağı, kitap |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |