![]() |
| 22-09-2008 | #1 |
| | Arkadaşlar QuarkXPress ögrenmek için hangi adımları izlemek gerekiyor. Bu ilk adım olacagı için tavsiyeler iniz lazım Bir de QuarkXPress ögrenimi için tavsiye ettiğiniz (nette) ders adres linkleri varsa verirseniz sevinirim. Adana da ögretecek bir kişi veya tavsiye edebileceginiz kurs biliyormusunuz |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| 06-10-2008 | #2 |
| | hmm proğramı kurcalayarak öğrenebilirsiniz yada forumda sanırım kısayollarını görmüstüm onları öğrenerekte bir ucundan başlayabilirsiniz yada quark ile dizgi yapan birisinin yanına oturup nasıl yaptığını izleyerek başlayabilirsiniz (hızına yetisipte nerde ne yaptığını anlarsınız umarım ) |
| |
| 06-10-2008 | #3 |
| | Programı temin ederseniz sitemizde amatöründen başlayarak profesyonel kullanıcıların eğitimi için derslerimiz mevcuttur hiç değilse bu dersler sizin temeliniz için sağlıklı bir adım olucaktır. Ayrıca quark kategorisinde takıldığınız yada işin içinden çıkamadığınız her sorunu bizimle paylaşın hem yönetim kadromuz hemde üyelerimiz size en kısa sürede gerekli olan çözümü sunacaktır. |
| |
| 06-10-2008 | #4 |
| | Onerdim, Quark degil In Desing ogren. Iyi calismalar |
| |
| 06-10-2008 | #5 |
| | Quark öğrenemine başlamadıysanız başlayamayın bence. Qark kullanan gazeteler ve çoğu kurum İnDesing a geçmeye başladı. Tavsiyem İnDesing öğrenmenizden yanadır. Saygılar. |
| |
| 06-10-2008 | #6 |
| | ya çok teşekkürler ben şu an quark derslerine başladım bunun yanında ptohosop ve coreli biraz çözdüm yakında deneye deneye ögrenecegiz inş tabi sizin yardımlarınızla tekrar teşekkür |
| |
| 28-10-2008 | #7 |
| | quark basit bi program.yani ps ai corele nazaran. her konuda yeteri kadar pratik yaparsanız kolay öğrenirsiniz. şu an hala quark çoğunlukla kullanılmakta. ama quarka bağlı kalmayın. yavaş yavaş indesign a göz atmalısınız. daha sonradan olaylara fransız kalmayın.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| istiyorum, lazım, quarkxpress, yapmam, ögrenmek |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |