| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Ehhe Ben Daha İlk BÖlÜmÜ GeÇemedİm Sanirsam Mantelİteyİ Bİlmİyorum Yazmissin Ama ... ![]()
__________________ Söz Konusu Tasarımsa. Gerisi Teferruat... ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | ozaman ilk oyunun kopyası; Kaktüsün üzerindeki üç tomurcuğa tıkla, tomurcuklar biraz büyüyünce tekrar tıkla, açılan çiçeklere tıklayarak tohum haline gelmelerini sağla ve tohumlara tıklayarak yere düşür. Kaktüsün dibinden çıkan fare, bir tohumu alıp kaçacak... Diğerlerini de almadan hemen kaplumbağanın üzerine tıklayarak onu uyandır, o tohumları yemeye gidince arkasında çektiği arabadaki adamın üzerine tıkla. Adam balonu şişirecek ve uçacak. Giderken hepsi de balona binip kurtulacak... |
| | |
| | #4 |
![]() | iyiymiş yav ![]() ip ucu için teşekkürler...
| | |
| | #5 |
![]() | 3 bölümdeyim ama hiç bir hareket yok kaç bölümki bu oyun 3 bölüm bitti tekrar 1 . bölüme döndü. |
| | |
| | #6 |
![]() | bu süpermiş yaa çok sevimliler paylaşımın için teşekkürler arkadaşım kavuşturdum ![]()
__________________ Sanat baktığını görmek, gördüğünü anlamak, anladığını hissetmektir...! |
| | |
| | #7 |
![]() | evet oyun çok güsel ellerinize sağlık |
| | |
| | #8 |
![]() | benim kaplumbağa ölüm uykusan yatmış.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Bende bitirdim oniii...
| | |
| | #10 |
![]() | çok çok güzelmiş teşekkürler..
__________________ bu öyle lanet olası toz bir pembe ki bir baktım herşey ciddi ve hemen uyandım (ceza) |
| | |
![]() |
| Tags |
| ilginc mantik oyunlari, hades oyunu, hades oyunlari, guzel bir mantik, mantik oyunu, oyun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |