| | #1 |
![]() | 1 Eylülde ramazan ayı için bir çalışma yaptım sıkıntısı yaptım nasıl olmuş yorum sizden ![]() ![]()
__________________ AdobeGraphic BlueAngel ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | güzel olmuş karikatür havası var kıvrımları falan çok hoş duruyor |
| | |
| | #3 |
![]() | ramazan ayı ile bu amcayı pek bağdaştıramadım açıkçası. elde tesbih, göğüsten kıllar fırlamış gibi, düğmeler patlayacak gibi duruyo. bir de ramazan geliyo biz gitmiyoz ![]()
__________________ grafiklerin hastası, vektörlerin ustasıyım |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | çok güzel olmuş o tesbih falan tebrikler emeğinize sağlık |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
![]() Hani renkler ve zevkler tartışılmaz derler ya begenen begenir begenmeyen begenmez.. Bence çok güzel olmuş ![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Yorumlarınız için teşekkür ederim sdtr dediğini gibi nasıl ifade edebilirim bu çidiğim ifadesini pek emin değilim?partondan böyle ifade gösterdi öyle çizdim yani denemede canı sıkıntısı çizdim ![]()
__________________ AdobeGraphic BlueAngel ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | Yuvarlak hatlarla yapmış olmanız biraz daha şirin göstermiş Tebrikler
__________________ Kalb Kalbe Karşı = Fil Kalbi Minel Kalbi İlel Kalbi Sebila |
| | |
| | #9 |
![]() | sanırım yanlış anlaşıldı. ben çizim olmamış aman asalım keselim tarzında bişey söylemedim. sadece çizimle ramazan ayı arasında pek alaka kuramadım dedim.
__________________ grafiklerin hastası, vektörlerin ustasıyım |
| | |
| | #10 |
![]() | Sağ kolu biras ince kalmış ama sen 3 boyutlu olarak baktın heralde ![]() ama hiçte fena değil güsel bir çalışma olmuş emeğine sağlık. |
| | |
![]() |
| Tags |
| hoşgeldiniz, ramazana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |