| | #1 |
![]() | merhaba arkadaşlar hazırladığım işlerde renk uymsuzluğu yaşıyorum bu sorunu gidermek için bana yardımcı olursanız çok sevinirim daha önce bir renge tıkladığımda ona uyan renkleri gösteren bir şeyler bulmuştum fakat şuan bulamıyorum |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() |
__________________ "Türkçemiz, parmak izimiz..." |
| | |
| | #3 |
| | |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkür ederim arkadaşlar |
| | |
| | #5 |
![]() | color impactte cmyk kodlarını nasıl görücez peki onu ayarlayamadım |
| | |
| | #6 |
![]() | gulsuna arkadaşım,aslına bakarsan renk uyumu konuusnda hiçbir yardım alamazsın ve istediğin amaca bu şekilde ulaşamazsın.renk işi tamamen göz işidir.bunun bir kitabı yada kilit bir noktası yoktur.Renk uyumunda problemlerin varsa bu işte yeni olduğun anlamına gelir.Zamanla yapılan diğer çalışmalrı inceledikçe (kaliteli çalışmaları) ister istemez gözlerin kendini geliştirecek.Ve zaman içinde renk kullanımında seçiciliğin değişecek.Yani bu deneyimle alakalı bir şeydir. 2 yıl önce bende bu sorunun cevabını arıyodum ama bu işin ehli adamları bana böyle söylerlerdi.Ve gerçekten haklılarmış.Tabi şuan renk konusunda piskopatım demiyorum ama 2 yıl önceki halimle şuanki halim arasındaki farkıda bariz görebiliyorum ve gösterebiliyorum.Tek yapman gereken kaliteli çalışmaları incelemek! başka bir şey değil.Başarılar sana... |
| | |
| | #7 |
![]() | selam; sana ancak akıl vermiş gibi yardım edebilrim renk uyumu tamamen senin göz zevkine bağlı birşey sıcak soğuk renkleri yani zıt ve karşıt renkleri bir arda kullan illaki tonlama yapmak zorunda değilsin bide yaptığın işi anlatacak renkler kullanmak sana yardımcı olabilir çok basit örnek ilaç tanıtımında ilacın rengini kutuya yansıtabilir veya kutuyla broşür arasında devamlılığı sağlayacak renk tonlamalarıyla devam ettirebilirsin böylece renklerin akışkanlığını takip etmeye başlayacaksın kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Tags |
| renk, uyumunda, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |