| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | İyi günler.Elimde 100*75 boyutlarında bir resim var ve bunu 1024*768 bouytlarına kalitesini bozmadan büyütmek istiyorum.Bunun için önerebileceğiniz bir program varmı? |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ben denedim Corel Draw,la iyi sonuç alınıyo |
| | |
| | #3 |
![]() | öncelerdende tartışılmıstı bu konu bozmadan büyütmek mümkün değil kanısına varılmıstı sanırsam ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Adobe photoshop menusunden image//image size (ALT+CTRL+I) Width ve height ayarlarını istediğimiz oranda yazmak. Adobe photoshop la bu yöntem resme fazla zarar vermen büyütür. çözünürlük fazla bozulmaz ama tamamende kusursuz deildir.Diğer programlarda da deneyebilirsiniz. Veya diğer photoshopda diğer kaydetme seçenekleri ile özelliklerini ayarlayarak Orjinalinden pek bozulma olmadan boyutunu büyütebilirsiniz. Program olarak Pıxresızer programını öneririm. Kolay gelsin. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| buyutme, büyütme, resim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |