| | #1 |
![]() | ![]() Yeni bir sorunla başım dertte.. Kırmızı tonlu işlerde baskı kafası sağa doğru giderken (bitiş noktasından başlayarak başlangıç noktasına giderken.) resimde görüldüğü değişik bir renk alıyor. Sola doğru giderken bir sorun yok.. Resimlerde de görüldüğü gibi bu da baskıda iz yapıyor... Nasıl çözebilirim acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba... Bu arada makinam lyric xaar128 12 kafa
__________________ """""""""""""Sessizliğim Korkumdan Değil Asaletimdendir."""""""""""""" |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | resmi göremedim ama sanırım kafa gitmiş sizin.. |
| | |
| | #3 |
![]() | ne alakadır bilmiyorum ama süpürge ayarlarıyla oynadım düzeldi... Kafalar sağlam...
__________________ """""""""""""Sessizliğim Korkumdan Değil Asaletimdendir."""""""""""""" |
| | |
| | #4 |
![]() | kafalar boya yetiştiremiyor. boyanı değiştir yada az bi miktar solvent ekleyere boyayı incelt. |
| | |
| | #5 |
![]() | Solvent eklediğimiz zaman boyaya zarar verir mi birde rengi bozar mı?
| | |
| | #6 |
![]() | ortalama 1 lt boya içerisine 5 cc lik şiringayla solvent ekleyebilirsin. fazla eklersen boya dağılma yapar. dağılma yaparsa boya ilave edersin... bazen boya yetiştirememeyi kafa voltajları fazla geldiği zaman ısıdan kafa şişer o zamanda boyayı yetiştiremeyebilir.... |
| | |
| | #7 |
![]() | Bu kafa voltajlarıyla ilgili epey bir konu var...ama kafa voltajlarının nereden ayarlandığı kimse tarafından yazılmamış... Sizin bilginiz varmı acaba nasıl yapıldığına dair...
| | |
| | #8 |
![]() | kafa voltajları genelde guc katındadır. makinenin altında elektronik bolumunde adaptor kısmındadır. ortalama 2 adaptor bulnur 1. si elektronik karların besler diğeri kafa voltajlarını. yanlış hatırlamıyorsam xaar 128 kafalar için 32-35 volt arası olması lazım zaten kafa kartında yada adaptor çıkısında yazar ayarlı tripot vardır ölçü aletiyle ayarlaman gerekiyor çıkışlarını şeç saatçi tornavida ile ayarla. eski 128 tekwin ler ve posterjet lerde bu şekilde ayarlıyoduk. voltaj ne kadar fazla olursa kafa daha keskin atar ama fazla voltajda kafaların ısınmasına sebep olur kafayı şişirir. o yüzden tam ortasını bulman gerekiyor. |
| | |
| | #9 |
![]() | Ortam ısısını ayarla, nem durumunu kontrol et, gerekirse bir nemlendirici al. Boya üzerindeki depolama ve çalışma talimatlarını uygula. |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
![]() inşallah ondan dır çünkü arada bir yapıyor bu sorunu....
__________________ """""""""""""Sessizliğim Korkumdan Değil Asaletimdendir."""""""""""""" | |
| | |
![]() |
| Tags |
| bozuluyor, doğru, ekledim, ekledimkırmızı, giderken, kafa, kırmızı, renk, resim, sağa, sola, sorun, tonlarda, yapıyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |