| | #1 |
![]() | ![]() ![]() corelde çok yeniyim resimde görüğünüz gibi resim ve yazıyı corelde nasıl yaparım anlatırsanız sevinirim (photoshop biliyorum) Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (15-07-2008 Saat 17:18:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: resim düzeltme |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Bır dıkdortgen ve elıpsı resımde gosterdıgın sekılde çiz daha sonra ![]() ![]() ![]()
__________________ beyaz kagıda beyaz kalemle yazdım hatalarını,ızlerı var belki ama kımse gormuyor... Selim VURGUN |
| | |
| | #3 |
![]() | Sanıyorum sarhoşken biraz zor geçersin sırat tan anlatım için saol ama indesingn ve quark bu işler için daha verimli çoklu sayfalı resimli işlerde agırlaştıkça agırlaşır corel ona göre derim ii çalışmalar tekrar
__________________ BANA BASIT SADE ANLAT ABİCİM |
| | |
| | #4 |
![]() | coreli ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama resmi bi dairenin içine yerlestirin ve daireye wrap paragraph text ozelliği verin sonra yazım aracıyla bi alan acın ve yazınızı yazın burda dikkat etmeniz gereken husus resmi içine yerleştirdiğiniz dairenin üstte durması bunuda sag tıklayıp arrange/bring to front ile yapabilirsinix |
| | |
| | #5 |
![]() | yardımlarınız için çok teşekkür ederim |
| | |
| | #6 |
![]() | bu tür ve diğer grafik tasarım işlerin için indesign kullan. madem corele yeni başladın, başlamadan bırak bence hantallaştırır işlerini indesinde yardımcı olurum eğer istersen... iletişim bilgileri vermek yasak Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (16-07-2008 Saat 14:38:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim bilgisi |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
neden coreli bu kadar kötülüyosunuz anlamıyorum insanların heveslerini kırmayın siz indesign kullanıyor olabilirsiniz kullanmayada devam edin ama kabul edin corelde matbaa ve grafik sektorunun lazım programlarından biri o yüzden yorum yaparken biraz daha dikkat edin bence | |
| | |
| | #8 |
![]() | olmazsa olmazdır bana 1 program daha söle cut contour krom harf köpük kesim router ve ploterların kulandığı ve formatlarını destekleyen bir programdaa ve ilistrasyon gibi kullandığızın 1 program hocam kusura bakma ama corel olmazsa olmaz indesing de kullanıyorum sadece gazete ve dergi mizampajında saygılarımla....
__________________ hayat bir spectra kafanın ucunda ise benimkini 12 pas basın Oyun Bitince Şah da Piyonda Aynı Kutuya Konur... HERŞEYİ BİLDİĞİNİ SANMA ! GERÇEKTE ÇOK BİLGİLİ OLSAN DA KENDİNE CAHİLİM DİYEBİLECEK CESARETİN OLMALI. |
| | |
![]() |
| Tags |
| gibi, resimdeki |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |